Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

International Pandekagedag fejres i Odense: Her bliver der fest

Af Redaktionen

På tirsdag er der lagt op til en pandekagefest af Rasmus Klump-ske dimensioner.

Det er nemlig International Pandekagedag, og derfor har vi samlet nogle af de steder, hvor du kan sætte tænderne i den flade, fleksible og højt elskede kage.

Og for GOPA, der har Danmarks første og eneste pandekagevogn med økologisk spisemærke, er der for alvor noget at fejre, og for pandekagemester Pernille Dahl Wagner, der ejer GOPA, betyder pandekagens dag noget ganske særligt:

”For mig betyder pandekager god karma, godt selskab, familie og kærlighed. Derfor skal pandekagen selvfølgelig fejres,” siger hun.

Pandekager med rabat i Arkaden og Storms

GOPA fejrer selvfølgelig pandekagen med manér, og både i Arkaden og Storms Pakhus, hvor GOPA har boder, er der 20 procent rabat på pandekager. Derudover bliver der delt smagsprøver ud, så du kan smage GOPAs nye pandekage:

”Både i Arkaden og i Storms Pakhus fejrer vi pandekagen med balloner og flag. Intet mindre kan gøre det. Pandekager spreder god karma og glæde, og derfor er den internationale pandekagedag et fantastisk koncept,” siger Pernille Dahl Wagner.

Se GOPAs events i Arkaden og Storms Pakhus her.

Også pandekagedag i kulturhuset

Også i Odenses kulturhus ODEON fejrer de den flade dessert. Den internationale pandekagedag bliver markeret ved at servere pandekager i caféen hele dagen – og man lover, at der bliver flere forskellige slags.

Du kan se ODEON-caféens kalender her.

International pandekagedag på bibliotekerne

Endelig bliver pandekagedagen fejret på flere af Odenses biblioteker – og det er endda gratis på alle bibliotekerne.

I Borgernes Hus slår de dørene op til pandekagefest på Hovedbiblioteket. En fest, som kan få Rasmus Klump og Co. i rigtig godt humør. Fejringen byder på gode historier, pandekageløb og bunkevis af pandekager fra kl. 10-11. For at deltage skal du tilmelde dig her.

Også på Dalum Bibliotek er der lagt op til  en ordentlig pandekagefest, når de sætter pandekager på bordet til den årlige fejring af pandekagen. Fejringen byder på gode historier og selvfølgelig masser af pandekager. Også på Dalum Bibliotek skal du tilmelde dig – det kan du gøre her.

Fordi pandekagen er en vigtig kage, bliver den naturligvis også fejres i Vollsmose. Der bliver skruet helt op for hyggen, når Vollsmose Bibliotek byder på pandekager og gode historier, og du kan tilmelde dig det gratis arrangement lige her.

Del artikel

Andre læser også