Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Den vildeste teknologi: Internationalt drone-show kommer til Odense

Af Christina Frederiksen
Foto: PR
Foto: PR

I dag offentliggøres programmet for International Drone Show den 29. maj i Odense, og det er spækket med droneeksperter fra både Danmark og udlandet.

Store internationale navne såsom Wing og Manna er en del af programmet, som byder på mere end 40 oplægsholdere, fire konferencespor, fem paneldebatter og adskillige demoflyvninger.

International Drone Show er Nordeuropas største droneevent.

Konferencen og den tilhørende udstilling giver indblik i de nyeste droneteknologier og anvendelsesmuligheder i en række brancher.

Med besøgende fra Danmark og udlandet er arrangementet en unik mulighed for at skabe forbindelser og møde nye samarbejdspartnere – og for offentligheden bare at blive meget klogere på droner.

Årets program inkluderer mere end 40 oplægsholdere, fem paneldebatter og fire konferencespor med følgende temaer: forsvar, sikkerhed og Arktis; lovgivning og operationel sikkerhed; industrielle anvendelsescases og nye teknologier samt kommercielle brug af droner.

Stærkt line-up

“Vi er virkelig begejstrede for det stærke line-up til årets International Drone Show i maj. Programmet er fyldt med eksperter fra Danmark og udlandet, herunder førende virksomheder som Wing og Manna.

Det er ikke kun en anerkendelse af eventets relevans på internationalt plan, men også et bevis på Danmarks position som innovator inden for droneteknologier. Vi ser frem til at dele nye indsigter og starte vigtige samtaler om de muligheder og udfordringer, som det internationale droneøkosystem står over for,” siger Søren Elmer Kristensen, CEO i Odense Robotics.

Programmets højdepunkter inkluderer førende navne fra det danske og internationale drone-fællesskab, der vil adressere centrale muligheder og udfordringer i forhold til både udvikling og implementering.

Besøgende til begivenheden kan også opleve en udstilling og flere komplekse demoflyvninger.

For eksempel vil Nordic Wing fremvise deres nyeste Astero ISR 2.5 og deres Raptor-system; UMS Skeldar vil præsentere deres V-200-platform, der understøtter taktiske operationer inden for overvågning, nødhjælp, sikkerhed og forsvar, ligesom Drone Volt ligeledes vil udføre en demoflyvning.

“International Drone Show er en chance for at netværke samtidig med, at man ser droner i aktion. De besøgende kan opleve komplekse drone-demoer, der spænder over mange anvendelsesområder.

Det er muligt takket være de state-of-the-art faciliteter, vi har her ved HCA Airport,” siger Michael Larsen, leder af UAS Denmark Test Center, der er placeret i HCA Airport og tilbyder BVLOS-flyvninger, et C-UAS-center, R&D-faciliteter, en erhvervspark og 1.900 kvadratkilometer luftrum over land og hav.

Sidste år deltog mere end 400 personer i International Drone Show. Konferenceprogrammet omfattede omkring 40 talere, og udstillingen inkluderede omkring 30 virksomheder. Årets mediepartnere er Unmanned Systems Technology og eVTOL Insights.

Se mere om International Drone Show her, hvor du også kan købe billetter.

Om International Drone Show
International Drone Show arrangeres af Odense Robotics, Danmarks nationale klynge for robotteknologi og droner, og UAS Denmark International Test Center, et internationalt anerkendt testcenter for drone-teknologi. Den årlige konference og udstilling finder sted ved HCA Airport nær Odense, Danmark. 

www.internationaldroneshow.com

Del artikel

Andre læser også