MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Investér i din nattesøvn med en god kontinentalseng

Af Annoncør

Måske er din nuværende seng gammel og nedslidt? Måske er du netop flyttet i ny bolig og ønsker at indrette dit soveværelse med en flot og komfortabel seng? Uanset hvad din årsag måtte være, så er en kontinentalseng et oplagt valg til ethvert soveværelse.

Annoncørbetalt indhold af Sengespecialisten.dk

I dag finder du et stort udvalg af kontinentalsenge hos både online og fysiske forhandlere i hele landet, og der er frit valg på alle hylder, når det kommer til valg af madras, design m.m.

Hvilken kontinentalseng skal du gå efter?

Det er meget individuelt hvilken type kontinentalseng, der egner sig bedst til dig og dine behov i hverdagen. Som udgangspunkt kan du dog benytte dig af følgende retningslinjer:

  • Madrastype – du kan vælge imellem 3 forskellige fastheder i din madras, der kan forsyne dig med en god komfort, der er tilpasset din unikke vægt og krop. Når du køber en dobbeltseng, vil denne ofte have en todelt madras, hvor der kan vælges forskellige fastheder til dig og din partner.
  • Størrelse – vælg imellem et stort udvalg af størrelser, der spænder vidt imellem enkeltsenge, dobbeltsenge og alt derimellem.
  • Materialevalg – i dag kan du vælge at købe både madrasser og stofbetræk til sengen i økologiske, allergivenlige materialer, der er skræddersyet til dig, som er ekstra skånsom. På den måde kan du sikre dig selv en mild og uforstyrret nattesøvn.

Indret dit soveværelse med stil

Sengen er hele omdrejningspunktet i dit soveværelse, og netop af den grund kan det være en god idé at finde et design, der kan komplementere din eksisterende indretningsstil.

I mange kontinentalsenge kan du præge designet med valg af bl.a. farve, sengegavl og ben. Derudover kan du finde forhandlere, der udbyder unikke kontinentalsenge, som fx er lavet i luksuriøst velour, der er den helt store dille inden for moderne indretning.

Del artikel

Andre læser også