MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Invester i fremtiden og gør dit liv grønnere

Af Annoncør

Ved en ladestander boligforening, kan du gøre det nemmere for dig selv at lade din elbil. Grøn energi bliver mere og mere og udbredt i Danmark og derfor vil en ladestander i din bygning gøre det nemmere for dig at lade din bil, eller endda gøre det mere muligt for dig at købe en elbil eller hybridbil. Tiderne ændrer sig, og derfor er det altid rart at have muligheden. En ladestander er essentielt at have, siden det er den der sørger for at din elbil eller hybridbil får nok strøm. Derfor er det også muligt for dig at købe forskellige varianter af ladestandere, alt efter dit behov.

Ladestander boligforening – gode priser til alle elbilister

For at gøre det mere tilgængeligt for folk at køre i elbil, har man også sørget for at den bæredygtige løsning også har en fair og rimelig pris. Derfor skal du ikke være bange for at skulle bruge en masse penge på at eje elbilen, man kan nemlig købe standerne til en god pris, siden priserne kun er baseret på hvad det har kostet at fremstille og producere det. Det betyder at beboerne selv styrer deres forbrug.

Boom i antallet af elbiler

For at gøre det nemmere for dig at lade din bil ved din egen private adresse, er det nu muligt for dig at få en ladestander boligforening, til en rimelig god pris, efter dit eget personlige behov. Det er muligt at få forskellige ladestandere, som passer til netop jeres boligforening. Du kan blandt andet få almindelige ladestandere samt med en enkelt eller dobbelt udtag, så flere kan benytte sig af ladestanderen. Det kan være vanskeligt at sætte sig ind i hvad der er den bedste ladestander til din boligforening. Derfor skal du ikke være bange for at spørge om hjælp til at finde den rette sammensætning af ladestandere.

Del artikel

Andre læser også