MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Investér i søvnen med en elevationsseng

Af Annoncør

Går I og overvejer at investere i en rigtig god seng? Måske sover I stadig på boksmadrassen fra kollegieværelset eller den første lejlighed og nu er I imidlertid flyttet i hus eller måske har I haft den samme seng i mange år nu, og den trænger til at blive udskiftet. Hvad end lige præcis jeres situation er, så er en elevationsseng en behagelig og alsidig løsning til at få en dejlig nattesøvn. Hos Sengefabrikken finder I elevationssenge til rigtig gode priser. 

Gå ikke ned på nattesøvnen

Vi får det fortalt igen og igen. Nattesøvnen er en af de vigtigste ting at have i orden, hvis man ønsker at sundt og langt liv. Forskere siger, at en god og uafbrudt nattesøvn er vigtig for at leve længe, for det er i søvnen, at kroppen restituerer. Derved er søvnen ikke kun vigtig for at leve længe, men ogå hvis du træner din krop meget, er søvnen lige så vigtig som din kost og din træning. For det er igennem superrestitutionen, at dine muskler kan vokse sig større. Forskellen er tydelig at mærke, om man har fået en god eller en dårlig nattesøvn, og man klarer ikke for mange af de dårlige nætter i træk. Elevationssenge fra Sengefabrikken giver jer mulighed for at få den bedste nattesøvn.

En elevationsseng kan indstilles lige til den position, som passer jer, og som sikrer jeres ryg gode betingelser for hvile, og så giver den jer god mulighed for også at nyde sengen til også at se serier og nyde aftenen sammen. Elevationssengene har et stærkt fundament, som giver jeres krop den helt rette støtte og aflastning. Trygsil elevationssenge er for eksempel produceret i Danmark af danske håndværkere og har en stærk elevationsbund med ca. 10 centimeter massiv fyretræ. Elevationsengene kommer desuden med en 60mm. tyk svanemærket topmadras af hybridskum og et betræk med antiskrid.

Så hvad enten om I står overfor for første gang at skulle en “rigtig” seng eller om den gamle bare skal udskiftes, så gør en god handel hos www.sengefabrikken.dk. Tjek mulighederne ud og find lige netop den elevationsseng, der passer til dig. Den helt rigtige seng er en vigtig investering i jeres fremtidige velvære og bør være en vigtig del af hjems inventar og kan være alverdens forskel i jeres hverdag. 

Del artikel

Andre læser også