Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Investering hos eToro – Invester i aktier og kryptovaluta

Af Redaktionen

Annonce

Inden du begynder at foretage dine første investeringer, er det vigtigt, at du finder en god platform, som du kan handle fra. Dette kan for eksempel være eToro, hvor du kan handle med både aktier og kryptovaluta.

eToro har ingen kurtage og gebyr

Hvis du er helt på bar bund hvad angår investering, er det en god idé at bruge noget tid på at finde en platform, som du kan handle fra. Platformen eToro kan være et godt sted at starte, fordi der ikke er kurtage og gebyrer, når du handler derinde.

At der ikke er kurtage på eToro, er med til at gøre denne platform attraktiv for aktive investorer og day-tradere, da det godt kan betale sig at købe og sælge aktier fra dag til dag. Desuden er eToro en god platform for social trading og copy trading, hvor man kopierer mere erfarne investorers køb og salg.

Overvej en lille kryptovalutainvestering

Der er flere forskellige muligheder for investering. Du kan for eksempel vælge at investere i aktier, i råvarer eller i kryptovaluta. Ingen kurtage hos eToro gør, at dette kan være et godt sted at begynde din handel med kryptovaluta.

Kryptovaluta kan være en spændende at investere i nu, fordi der kommer nye regulativer inden for området. Dette betyder at blandt andet kursen for Bitcoin er steget støt over en længere periode.

Derfor bør du investere din opsparing

Lær at investere på eToro og se dine opsparing vokse. Hvis du aldrig har foretaget en investering før, står din opsparing sandsynligvis på en bankkonto. På grund af inflation og gebyrer bliver nogle af dine penge spist hvert år.

 

Hvis du ikke vil have, at din opsparing bliver mindre værd, er det en god idé at investere dine penge. Med investering er der nemlig en chance for, at der bliver skabt et afkast. Således kan du se investering som en måde hvorpå du undgår, at din opsparing bliver mindre værd over tid.

Del artikel

Andre læser også