Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Stjerner i det fynske: Kæmpesucces filmer en 2’er rundt omkring på Fyn

Af Michael Qureshi
PR-foto FilmFyn
PR-foto FilmFyn

Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther har igen hovedrollerne, når JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG får biografpremiere op til efterårsferien næste år.

Optagelserne er netop gået i gang og finder bl.a. sted i og omkring Assens, Faaborg, Ringe, Nyborg og Svendborg. Et smut forbi Odense er nok også på tegnebrættet.

Da komedien Jagtsæson i 2019 fik biografpremiere tog Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther som veninderne Eva, Bella og Marlene Danmark med storm.

En latterorkan blæste gennem landet, og næsten en halv million danskere indløste billet til filmen i biografen.

I dag kan FilmFyn og Nordisk Film fortælle, at Eva, Bella og Marlene vender tilbage.

Filmen er gået i optagelse på Fyn i denne uge og vil med FilmFyns investering blive optaget i Assens, Faaborg-Midtfyn, Nyborg og Svendborg kommuner hen over sommeren.

JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG får biografpremiere lige op til efterårsferien den 5. oktober næste år.

Bryllupsklokkerne ringer

Trioen Eva, Marlene og Bella er tilbage i en hylende morsom og tåkrummende 2’er, hvor bryllupsklokkerne frit spil.

Eva har mistet sit job, og det kører ikke rigtigt for hende. Til gengæld er Marlene blevet forfremmet, og Bella skal giftes med Evas eksmand – hvilket kun gør det hele værre.

Men så øjner Eva muligheden for endelig at få sig et nyt job ved at arrangere Bellas polterabend.

Det bliver på ingen måde den polterabend-weekend som Bella havde drømt om, og den ender bogstavelig talt i bål og brand.

Eva må nu kæmpe for at holde sammen på både karriere, kærlighed og venskab i medgang og modgang.

Stjernehold samlet

Nordisk Film Production har sikret sig et absolut stjernehold foran og bag kameraet til JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG.

Foruden Mille Dinesen, Stephania Potalivo og Lærke Winther som den uforlignelige venindetrio er der også gensyn med bl.a. Lars Ranthe som Evas hospitalsklovn-kæreste Jan og Martin Lindsteen som Evas eksmand Steen, og i andre roller medvirker bl.a. Rasmus Botoft, Martin Greis, Julie Agnete Vang og Olivia Borgels.

Bag kameraet står Peter Molde-Amelung, der tidligere har stået bag tv-serier som Sjit Happens og Blå bog for evigt og til efteråret får sin spillefilmsdebut med ungdomskomedien Jomfruer fra rummet.

JAGTSÆSON 2 – I MEDGANG OG MODGANG er skrevet af særdeles rutinerede Lars Mering & Claudia Boderke, som bl.a. også stod bag Jagtsæson og de tre Klassefesten-film.

Filmen produceres af Tomas Radoor og Mette Høst for Nordisk Film Production med støtte fra Det Danske Filminstituts Markedsordning og FilmFyn, og den distribueres af Nordisk Film Distribution.

Del artikel

Andre læser også