Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Popsensationer: Janelle Monáe og Camila Cabello indtager Tinderbox

Af Christina Frederiksen

Den cubansk-amerikanske popstjerne Camila Cabello og det GRAMMY 2024-nominerede mulitalent Janelle Monáe er blandt de fire nye navne, der i dag føjes til Tinderbox-programmet.

Med navne som Lenny Kravitz, Bryan Adams, Avril Lavigne, Suspekt og Ukendt Kunstner på programmet begynder plakaten til sommerens Tinderbox for alvor at tage form.

Og nu udvides årets lineup altså med yderligere fire stærke navne fra både ind- og udland.

Mere end 41 millioner mennesker lytter i skrivende stund månedligt til den cubansk-amerikanske verdensstjerne Camila Cabello på Spotify. Hun kan skrive både sangerinde, sangskriver, skuespiller og aktivist på sit cv og har de seneste år været med til at skubbe til grænserne for populærmusik- og kultur.

Hun sidder på titlen som den første spansktalende kvinde til at nå RIAA’s diamant- certificering for kæmpehiIet ”Havana (feat. Young Thug)”, som året efter sin udgivelse desuden slog Spotify-rekord som den dengang mest streamede sang af en kvindelig soloartist nogensinde.

Første koncert på dansk jord

Stjernen, som startede sin karriere som medlem af den storsælgende gruppe Fifth Harmony, udgav i 2018 sit selvbetitlede debutalbum, som gik #1 på det amerikanske Billboard Top 200-liste og var nomineret til en GRAMMY i kategorien ’Best Pop Vocal Album’.

Udover ”Havana” tæller hendes imponerende bagkatalog hits som ”Never Be The Same”, Shawn Mendes-samarbejdet “Señorita” fra hendes andet album Romance og singlerne ”Bam Bam (feat. Ed Sheeran)” og ”Don’t Go Yet” fra hendes seneste 2022-album Familia.

Camila Cabello skulle i 2020 have spillet sin første danske koncert i eget navn i Royal Arena i København.

Koncerten blev dog aflyst som følge af Corona-nedlukningen, og derfor vil det altså til sommer være første gang, at man kan opleve Camila Cabello live på dansk grund.

Dagens annoncering byder på yderligere to GRAMMY-nominerede artister i form af den amerikanske bluesrock-sangerinde Beth Hart, som over en lang årrække har gjort sig til en sand publikumsfavorit herhjemme, og Janelle Monáe som ligeledes med spektakulære og medrivende koncerter har skabt et ry herhjemme som en af de bedste live-performere.

Mø vender tilbage til hjemstavnen

Sidst men ikke mindst vender den danske verdensstjerne MØ tilbage til hjemstavnen med et ganske særligt og mere intimt show på festivalens teltscene i anledning af 10-års-jubilæet for det skelsæIende debutalbum No Mythologies to Follow, der udkom i 2014 og blev startskuddet til odenseanerens store internationale succes.

Om dagens nye tilføjelser udtaler booker Nikoline Skaarup:

“Vi er rigtig glade for endelig at kunne præsentere Camila Cabello på dansk grund.

Hun har i den grad været med til at forme den internationale popscene og bringe nye musiktraditioner ind i popkulturen.

Også Janelle Monáe har i mange år været med til at skubbe til grænserne for populærkulturen og sætte samfundsaktuelle problematikker på dagsordenen i et vanvittigt velklingende og medrivende musikunivers.

At de flankeres af Beth Hart og MØ, som også er to – på hver deres måde og for hver deres generationer – meget toneangivne artister, gør det til en rigtig fed dag at være musikbooker på.”

Fra torsdag den 1. februar klokken 10.00 vil det være muligt at købe VIP- samt 1- og 2-dagsbilletter til festivalen.

Forud for deIe vil festivalen løfte sløret for, hvilken dag de forskellige artister er sat til at optræde, og gør i samme ombæring opmærksom på, at ændringer kan forekomme.

Prisen på partoutbilletter stiger torsdag den 1. februar klokken 20.00.

Tinderbox løber i 2024 af stablen fra torsdag den 27. juni til lørdag den 29. juni i Tusindårsskoven i Odense.

Køb din billet til Tinderbox her.

Det foreløbige lineup til Tinderbox 2024 er:

Avril Lavigne (CA)

Bathsheba

Benjamin Hav & Familien

Beth Hart (US)

Bryan Adams (CA)

Camila Cabello (US)

David GueIa & MORTEN present Future Rave (FR/DK)

Dimitri Vegas & Like Mike (GR)

Guldimund

James Arthur (UK)

Janelle Monáe (US)

Jonah Blacksmith

Kaizers Orchestra (NO)

Kind mod Kind

Lauren Spencer Smith (CA)

Lenny Kravitz (US)

Nicky Romero (NL)

Pil

RAYE (UK)

Saint Clara

Suspekt

Tina Dickow

Ukendt Kunstner

Del artikel

Andre læser også