Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jeg skal bare lige have én tatovering mere og så er jeg færdig!

Af Redaktionen

Sagde stort set alle, der har fået lavet en tatovering – og stort set ingen overholder det. Det forstår vi selvfølgelig godt, for hvorfor skal man lade sig begrænse? Man kan næsten altid finde på idéer til en ny tatovering. Det kan være et motiv, som du har set i fjernsynet eller som din ven viste dig og det kan være et sødt citat, som din kæreste har skrevet til dig eller som du læste på internettet i går. Årsagerne er mange og mulighederne er uendelige, så hvorfor stoppe nu?

Tatoveringer er blevet mere acceptable end tidligere

Der er sket en stor forandring i forhold til, hvordan man ser på og opfatter personer med tatoveringer. Tidligere blev disse personer set ned på og stigmatiseret og man anså dem typisk som nogle kriminelle typer, som man helst ikke ville omgås med. Det er måske også en lille smule overdrevet, men der var ikke mange pæne ting at sige om personer med tatoveringer og det var bestemt ikke noget, som den almene og finere samfundsklasse havde. Som nævnt er der heldigvis sket en forandring og samfundet har ændret sig de sidste mange år. Det er i dag blevet meget mere acceptabelt at have tatoveringer og langt flere mennesker har det i dag, såvel kvinder som mænd. Det kan diskuteres, hvorvidt vi er nået til et sted, hvor tatoveringer er så almindeligt som at bære en anden accessoires – og dertil er vi nok alligevel ikke nået endnu. Men det vigtigste er, at vi er på rette vej og det er der ingen tvivl om, at vi er.

Vores bedste anbefaling til tattoo salon

Der er ingen tvivl om, at det er et af de helt store valg, man skal træffe, når man skal have lavet en tatovering. Mange har måske allerede et yndlingssted, hvor de plejer at blive tatoveret – men skal du have lavet din første tatovering eller ønsker du at prøve et nyt sted, så anbefaler vi Sailors Ink i Odense. Det er en tattoosalon, hvor både den erfarne og uerfarne tattoo-elsker kan gå hen, grundet deres store erfaring. De har lige åbnet deres butik i Odense, men de er også allerede placeret i både Esbjerg og Kolding, så erfaring mangler de ikke. Deres artister bevæger sig indenfor mange forskellige stilarter og der er stort set ikke et motiv, som du ikke kan få lavet. Udover deres egne artister, som har hverdag i salonen, så inviterer de også internationale artister ind i salonen i løbet af året. Du kan holde dig opdateret på deres hjemmeside eller sociale medier, hvis du ønsker at blive tatoveret af en gæsteartist og ellers er du altid velkommen i salonen til en uforpligtende snak.

Del artikel

Andre læser også