MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jensens Bøfhus sælger ud: Ejendomskonger køber kendt bygning

Af Michael Qureshi

Den store restaurantkæde Jensens Bøfhus vakler.

Der er krise i kæden, som kæmper for at overleve, og der sælges aktiver, hvor det er muligt. Således har den danske ejendomsfamilie Barfoed købt Jensens Bøfhus’ hovedsæde Læssøegade i Odense.

En kendt bygning der har været drevet restauration i siden 1800-tallet. Ejendommen har i gennem mere end 200 år været et yndet udflugtsmål, og mange odenseanere husker specielt det legendariske Restaurant Skoven for mange gode madoplevelser og ikke mindst selskaber.

“Det er en ejendom, som har en meget unik placering og som rummer nogle meget spændende udviklingsmuligheder, og jeg ved vi bliver en god ejer af ejendommen, da vores passion og sjæl vil tilføre ejendommen værdi og gode rammer. Vi ser frem til et godt samarbejde med Jensens Bøfhus, og skulle de vælge at delopsige dele af arealet, så er vi klar til at udvikle ejendommen,” udtaler koncerndirektør Frederik Barfoed.

Jensens Bøfhus har sikret sig lang lejekontrakt

Sælger af ejendommen er Jensens Bøfhus, der senest i slutningen af 90erne gennemførte en større ombygning, og de forbliver som lejer af hele ejendommen på en lang lejekontrakt, men har en option på at delopsige en del af administrationsafsnittet omkring den gamle hovedindgang til Restaurant Skoven.

Udnyttes den option, vil et større areal konverteres til restaurant igen.

Handel til 23 mio. kr.

Barfoed Group starter allerede i august en større renovering af facader og arealer omkring ejendommen, så den fremstår flot og velvedligeholdt. Ejendommen er handlet til 23 millioner kr.

“Odense er i en stor positiv udvikling, og skulle der opstå ledige arealer, så er vi klar til at investere massivt i at genskabe storheden i ejendommen, og vi kunne godt se minimum en, men måske også to restauranter yderligere i ejendommen, det vil skabe endnu mere trafik og god synergi,” siger Frederik Barfoed.

Tidligere på året satte stifter af Jensens Bøfhus Palle Skov Jensen også sit gigantiske palæ i Odense til salg. 

Jensens Bøfhus har fået et ultimatum fra banken, som de skal overholde for at fortsætte i videre drift. Blandt andet har de søsat en stor kampagne under navnet; God Bøf eller gratis.

Del artikel

Andre læser også