MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Koncert i unikke omgivelser: Jernbanemuseet inviterer til jazz mellem lokomotiverne

Af Nathalia Hentze Nielsen
Foto: Danmarks Jernbanemuseum
Foto: Danmarks Jernbanemuseum

Danmarks Jernbanemuseum inviterer på en særlig rejse med swingende jazz fra New York, Stockholm og Paris, når Bigband 5000 DK giver koncert i unikke omgivelser.

Koncerten finder sted den 25. november kl. 19.30 og er inspireret af museets udstilling Drømmenes Kupe samt de autentiske omgivelser på museet.

Aftenens numre er alle inspireret af tog og andre rejseformer. Man kommer bl.a. på en tur til Harlem med A-toget, et smut forbi New York, Stockholm og Byernes By Paris.

Koncerten slutter med en tur til månen. Der er lagt op til en aften med god musik midt mellem de store jernkæmper.

En del af JernbaneKULTUR

Bigband 5000 DK er Odenses ældste bigband med 18 seriøse og entusiastiske musikere i alle aldre, der spiller glad, stemningsfuld, swingende og energisk bigband-musik.

Repertoiret er især centreret om original-arrangementer af Count Basie, Duke Ellington og Glenn Miller. Orkestret garanterer en swingende og musikalsk aften.

Koncerten er den anden i rækken af efterårets arrangementer, hvor Danmarks Jernbanemuseum under overskriften JernbaneKULTUR præsenterer kunstnere fra forskellige genrer, som berører, fortolker eller er inspireret af jernbaner, tog og rejser.

Vil du sikre dig en billet, koster det 100 kr for almindelige gæster og 75 kr for klubmedlemmer. Billetterne kan købes her.

Hvad: Jazz mellem lokomotiverne
Hvor: 
Spor 7, Odense Banegård
Hvornår: 25. november, kl. 19.30

Del artikel

Andre læser også