MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jon fra Popstars gør comeback: Kommer også til Odense på Tour

Af Betina Vestergård Jepsen

Fredag den 1. december kan du forvente en aften i nostalgiens tegn, når Jon Nørgaard fra Popstars gæster Magasinet.

Der bliver plads til at skråle med på hits som “Right Here Next To You”, “This Side Up” og “Champion”. Men man kan også høre nogle af Jons helt nye og endnu ikke udgivede sange.

En karriere med store op- og nedture

“… og det blev en velskabt dreng!”, sådan sagde Lars Hjortshøj, da han i 2002 annoncerede, at den dengang 17-årige Jon Nørgaard havde vundet TV2s talentkonkurrence “Popstars”.

Meget er sket siden, og Jons 32 år lange liv har budt på både opture og nedture. Jon slog blandt andet alle rekorder som den hurtigst sælgende debutartist i dansk musikhistorie med en dengang udsolgt tour på de største spillesteder i landet. Karrieren bød også på en stor international pladekontrakt, før situationen desværre vendte 180 grader og resulterede i et stofmisbrug.

Fejrer 15 år i musikbranchen

Men nu gør Jon comeback med jubilæumstouren “Evig Ungdom”, hvis titel er meget kendetegnende for den stemning, hans sange nok vækker i de fleste af os.

Jubilæumstouren er en fejring af Jons 15 år i dansk musik, og den byder på i alt seks eksklusive koncerter, herunder to i Aarhus og København og en i henholdsvis Grenaa og Odense.

Sådan ser Jon Nørgaard ud i dag.
Foto: Morten Rygaard.

Udsolgt i Aarhus og København efter tre dage

De to shows på henholdsvis Train i Aarhus og Amager Bio i København blev udsolgt blot tre dage efter, billetsalgets startede, og det vidner om, at teenage-idolet stadig kan smelte kvindehjerter med sin sangstemme.

Så hvis du var en af dem, der skrålede med på alle Jons sange og havde soveværelset fyldt med plakater, sengetøj og svedbånd med den unge popstjerne, så er det bare med at sikre dig en billet!

Billetterne koster mellem 225 og 265 kr, og du finder dem her.