MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Netop meldt ud: Jul i Odense ZOO bliver deres største event nogensinde

Af Michael Qureshi

Over 400.000 julelys lyser haven op, når Odense ZOO inviterer til årets juleoplevelse – komplet med juleboder, vaskeægte ZOO-nisser og en særlig julekalender skrevet og indtalt af Flemming Jensen.

Det bliver en eventyrlig oplevelse, når Odense ZOO fredag den 19. november for første gang tænder lysene og inviterer ind til jul i ZOO 2021 – det største og mest gennemførte event i havens historie.

I over et år har man planlagt og arbejdet på at skabe den mest fantastiske juleoplevelse, der tæller både juleboder, magisk julelys, vintersuppe særlig udviklet af James Price, ægte nisser i haven og en hel julekalender, skrevet og indtalt af Flemming Jensen.

Der er med andre ord masser af ting at glæde sig til for både store og små.

Gratis julekalender til alle børn og barnlige sjæle

Fra den 19. november indtager nisserne Odense ZOO. Som gæst kan du opleve sjove små nisser, der render rundt og leger med – og måske driller – gæsterne, og du kan møde Zoofus og Zoofie – to vaskeægte ZOO-nisser, der for første gang gør deres entré i haven denne jul.

Med sig har Zoofus og Zoofie desuden et helt nyt juleeventyr i 24 afsnit, skrevet og indtalt af Flemming Jensen, hvor børn og barnlige sjæle kan høre om, hvordan de to nisser må på jagt efter julemandens rensdyr – godt hjulpet på vej af alle havens dyr.

Juleeventyret er gratis at hente og høre for alle, og som en ekstra ZOO-gave til de fynske børn kan man hente en gratis Zoofus og Zoofie-julekalender i ZOObutikken og i alle Rema 1000-butikker på Fyn fra og med 1. november.

Hele december kan man følge de to ZOO-nisser Zoofus og Zoofie og deres jagt på julemandens rensdyr. Nisserne kan også mødes i haven.

Juleboder og magisk lys

Når mørket begynder at falde på, åbner ZOO’s juleboder, hvor du kan gå på opdagelse i hele 25 forskellige juleboder, og trænger du til noget at varme dig på, kan du nyde en omgang særlig ZOO-vintersuppe – udviklet specielt til ZOO af James Price.

Om aftenen går oplevelsen fra hyggelig til magisk, når over 27 kilometer lyskæde og adskillige fantastiske installationer kommer til at lyse ZOO op, som det aldrig er set før.

Man kan fx glæde sig til at se rensdyr, julemandens kane, en seks meter høj julegave eller et stort, syv meter langt hjerte – alt sammen udsmykket med fantastisk lys.

Alene i opsætningen af de 400.000 lys er ni personer fast beskæftiget i ni uger.

ZOO lukker under opsætning

Julen 2021 bliver det mest omfattende event, Odense ZOO nogensinde har afholdt, og derfor gør vi også noget, vi aldrig frivilligt har gjort før; vi lukker haven i en uge for at gøre klar.

Det betyder, at Odense ZOO er lukket for gæster fra og med mandag d. 15. november og til fredag d. 19. november.

Her skal en særlig facade gøres klar, juleboderne skal sættes op, de sidste lys skal op at hænge, og haven skal pyntes og udsmykkes, så alt er klar til fredag d. 19. november klokken 16, hvor jul i ZOO 2021 officielt åbner med et brag – med masser af lys, hygge, juleboder og de to nye ZOO-nisser, der er klar til at byde indenfor til årets juleoplevelse.

Man kan læse mere og følge med i forberedelserne til Jul i ZOO på jul.odensezoo.dk.

Fakta om Jul i ZOO

Jul i ZOO åbner fredag d. 19. november klokken 16-20.

Fra 19. november og frem til og med 12. december er der juleprogram hver torsdag-søndag.

Fra 16. november og frem til og med 24. december er der juleprogram hver dag.

Julen består både af et dagsprogram og et særligt aftenprogram.*

En heldagsbillet giver adgang til hele oplevelsen (9-20) og koster 195 kr./voksne og 100 kr./børn

En aftenbillet giver adgang til juleboder og julelys (16-20) og koster 125 kr./voksne og 75 kr./børn​

*Program varierer alt efter datoer i november og december. Se mere i eventkalenderen på jul.odensezoo.dk

Del artikel

Andre læser også