MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Skøn chance: Hold Juleaften på Den Gamle Kro

Af Christina Frederiksen

Hvis du elsker jul men synes, at du bruger for mange timer i køkkenet, når det bliver 24. december, så er der her en unik mulighed.

Den Gamle Kro i Overgade har i år nemlig valgt at holde åbent Juleaften.

“Vi har haft så mange forespørgsler på fra gæster, der godt kunne tænke sig at holde jul hos os, at vi simpelthen har besluttet at tilbyde muligheden i år,” fortæller direktør på Den Gamle Kro Helle Eleonora Villesen.

Der er allerede 38 gæster, der har booket bord hos Den Gamle Kro, og Helle Eleonora Villesen fortæller, at det er en bred palette af gæster.

“Vi har både par, familier på 4, et større selskab og enlige. Så det er virkelig mange forskellige, der gerne vil fejre jul hos os,” siger Helle Eleonora Villesen.

Juleaften på Den Gamle Kro starter klokken 15.30.

Alle kan nå hjem til gaverne

“Så byder vi velkommen og får en appetizer. Og så bliver der fortalte nogle historier om om huset. Vi er jo et sted med rigtig mange traditioner og selvfølgelig meget historie,” siger Helle Eleonora Villesen.

Aftenens menu består af juleand, medister, rødkål, surt, chips, sovs, brune og hvide kartofler og ris a la mande med kirsebærsovs.

Og selvfølgelig er der også en mandelgave.

“Der vil være alt det, man forventer til en juleaften, og der er selvfølgelig pyntet flot op til jul herinde,” siger Helle Eleonora Villesen.

Aftenen slutter klokken 19, så man kan nå hjem i god tid til at pakke julegave op.

Sluttidspunktet er selvfølgelig også lagt, så personalet på Den Gamle Kro kan nå hjem i ordentlig tid. Og det i øvrigt kun medarbejdere, der selv har ønsket at være på arbejde Juleaften, der kommer denne dag.

Det koster 595 kroner pr. person at holde jul på Den Gamle Kro. Med i prisen er udover ovennævnte også to glas vin og et glas portvin til dessert.

Du kan booke dit bord til Juleaften på Den Gamle Kro her.

Del artikel

Andre læser også