ANNONCE
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Juleaften uden kompromisser: Få styr på middagen allerede nu

Af Christina Frederiksen
Foto: Rico Feldfoss
Foto: Rico Feldfoss

Tiden nærmer sig med hastige skridt.

Der er under to måneder til juleaften, og julelysene er klar til at oplyse vores smukke byer.

Hyggelig og festlig stemning gennem byens gader, og duften af brændte mandler følger dig, hvor end du går.

Julefrokost og familiekomsammen er allerede i kalenderen, og meget snart kan du begynde forberedelserne til juleaftens store højdepunkt: Julemiddagen. 

På den ene side så lækker og lige til og på den anden side så kompleks og fyldt med forberedelser.

Bestil julemiddagen fra Hallundbæk

På Restaurant Hallundbæks tror de på, at julen samler os og skaber masser af mulighed for at nyde en fantastisk tid sammen med dem, vi har aller mest kær.

Derfor er tanken:  

Hvad hvis i år kunne være året, hvor du slap for indkøb, tilbudsjagt efter smør og fløde samt alt stress og jag i køkkenet?

Per Hallundbæk har sammen med sine kokke fra Hallundbæks på G.A.S.A. sørget for, at du kan bestille din juleaftensmenu og dessert som take away.

Så du kan få en nem – dog smagfuld og lækker oplevelse til din juleaften og i stedet nyde tiden med dem, du holder af.

Menuen består af stegt andebryst og confiteret andelår, små kartofler brunet i rørsukker og smør samt hvide kartofler.

Hertil (selvfølgelig) lækker andejulesovs og rødkål med balsamico og æblecider. Desserten er der også sørget for – her får du risalamande med vanilje og kirsebærsauce og mandler.

En juleaften uden kompromisser, og du skal blot varme og anrette – resten er klaret for dig.

Du kan bestille den lige her.

Del artikel