MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Juleferie i Odense – Det kan I lave

Af Annoncør

Det kan føles som en uendelighed at vente på, at det skal blive juleaften, og træet skal tændes. Især for de små. Når juleindkøbene er foretaget og den sidste pakke pakket, så er det tid til at glemme al trængsel og alarm og hygge i familiens skød. Her er nogle idéer til, hvordan I får det bedste ud af julen i Odense.

Quiz

Der er ikke noget, der slår en quiz, når tiden op mod juleaften skal fordrives. Du kan finde en sjov quiz på nettet, der vil fange ikke bare dig men hele familien. Dyrk jeres konkurrencegen og se, hvem der ved mest om Klovn, eller måske endda hvem der ved mest om Odense. I kan også finde et brætspil frem og dyste på paratviden. Et godt råd er at vinde det sidste spil, inden folk tager hjem igen, så du kan gå med håneretten, indtil I samles igen. 

Danmarks Jernbanemuseum

I en gammel remise lige ved Odense Banegård står Danmarks ældste bevarede damplokomotiv fra 1868. Men det stopper ikke her, remisen er fyldt med toge fra tidsaldre så både børn, forældre og bedsteforældre kan være med. Oplev hvordan det var at køre på første klasse i gamle dage, og hvordan man kom frem under de hårde danske vintre. Museet har åbent juleaftensdag, så ventetiden kan blive lidt kortere for de små, der ikke kan vente på, at den første pakke skal pakkes op. 

H.C. Andersens Hus 

De fleste i Odense har fået H.C. Andersen ind med modermælken og da også dem, der efterhånden har fået nok af ham. Ikke her. Besøg vores mest kendte forfatters hjem i Odense og få en oplevelse ud over det sædvanlige. Her vil du ikke bare få historier af ham, men også om ham. Hans hjem tjener i dag som et museum, hvor der bliver fortalt små historier om hans liv og ikke mindst forfatterskab. Så selvom du tror, at du kender Danmarks mest kendte forfatter, så gemmer der helt sikkert nogle overraskelser i hans hus, som du ikke kendte til. 

Odense Zoo

Fyn er fin, siger man. Men Fyn er også fuld af dyr. I Odense Zoo er det muligt at gå på safari, selvom det er december måned. Her findes et utal af farlige dyr, som det er godt at holde sig på afstand af, men det er også muligt at komme ind og klappe geder. Hvad end I er til, så er der noget for enhver smag i Odense Zoo. I løbet af december bliver hele Odense Zoo lyst op af 400.000 julelys. Oplev den eventyrlige julestemning med masser af nisser og juleboder med honninghjerter og æbleskiver. 

Så hvad venter I på, find brætspillet eller vinterjakken frem og kom ud og oplev noget af alt det, som skønne Odense har at byde på.

Del artikel

Andre læser også