Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Mad, drikke og underholdning ad libitum: Kom til årets sjoveste julefrokost i Bowl`n`Fun

Af Emil Kjær Jørgensen
Foto: Maximum
Foto: Maximum

Den søde (og sjove!) juletid nærmer sig med hastige skridt, og det betyder også, at mange af os skal til at overveje, hvor årets fedeste julefrokost skal holdes.

Uanset om du mangler de rette omgivelser for firmaet, vennerne eller familien, så tilbyder Bowl`n`Fun nogle rammer, som i vores øjne, kan danne grobund for årets sjoveste julefrokost – krydret med overdådig julemad, livemusik og en fest uden lige.

“Sidste år lagde corona jo desværre en dæmper på den helt store fest uden fest og livemusik, så vi er mere end klar til at tage revanche i år.

Julefrokost er en stolt tradition i Bowl`n`Fun kæden, og det er et af årets absolutte højdepunkter.

Stemningen er så fed på de her julefrokost-weekender. Ja – den er faktisk så god, at der er kamp op at være på arbejde, når der er julefrokost,”fortæller Rasmus Starbæk fra Bowl`n`Fun.

Uanset om i blot er to venner, der vil have et brag af en julefrokost, eller du vil samle hele firmaet, så har Bowl`n`Fun plads til jer.

Den fedeste julefrokost i vente

Du kan komme til julefrokost i Bowl`n`Fun alle ugens dage fra 19. november – 18. december, hvor du i den populære Big Time Juleparty får legendarisk julebuffet, drikkevarer ad libitum og 1 forlystelse med i prisen.

I år kan du desuden vælge at opgradere til Big Time Luksus Juleparty, hvor du får lækre specialøl og et stort udvalg af særligt udvalgte vine.

Big Time Luksus Juleparty

Fredag og lørdag skruer man tilmed helt op for julehyggen med både velkomstdrink, natmad og livemusik alle weekender (undtagen 17.-18. december).

19.-20. november, 26.-27.november, 3.-4. december og 10.-11. december er det et af landets fedeste livebands, der sørger for at sætte gang i dansegulvet.

FestFolket er et veletableret orkester, 4 musikere og 1 sangerinde, der med stor succes fyrer op under enhver fest med egne fortolkninger af de største dansehits gennem tiden. Publikum tages med på en musikalsk tidsrejse fuld af fest, “syng-med” og dans.

Masser af fede aktiviteter i vente

Med i prisen for Bowl`n`Fun’s Big Time Juleparty kan du frit vælge mellem bowling, Laser Hero eller minigolf.

“Firmaer, venner eller familie har mulighed for at konkurrere i aktiviteter, som nok skal skabe en masse sjov – og ikke mindst håneretten ved julefrokost-bordet efterfølgende,” siger Rasmus..

Vild julebuffet og drikkevarer ad libitum

Hvad er en god julefrokost overhovedet uden rigeligt mad og drikke? Hvis du eksempelvis har dystet mod kollegaerne i Laser Hero, har du nok både opbygget en god sult og en tørst af den anden verden.

Med i prisen er der naturligvis den overdådige Big Time Julebuffet i The Grill, hvor der altid er 5 slags kød på grillen, 7 kolde retter og 7 lune/varme retter, små lækre salater samt risalamande og spændende desserter.

“Vores køkkenchef Marcel han kan bare et eller andet specielt. Han får lige maden til at smage 10 % bedre,” siger Rasmus.

Læg dertil, at du fra klokken 17.00 får drikkevarer ad libitum med både øl, vin og vand.

Big Time Juleparty med julebuffet, dessert, 1 aktivitet, velkomstdrink, natmad og livemusik (fredag-lørdag) og drikkevarer ad libitum får du til 459 kr. søndag-torsdag og 649 kr. fredag-lørdag.

“Vi er allerede nu ved at være godt booket på de fleste datoer, så man skal skynde sig, hvis man vil være sikre på at kunne holde årets sjoveste julefrokost hos os,” fortæller Rasmus.

Du kan finde meget mere info om julefrokost i Bowl’n’Fun her.

Del artikel

Andre læser også