MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Byens største julefest: Den store Julefrokost i ODEON er tilbage

Af Annoncør

Vi er vist mange, som har set frem til en december, hvor det er muligt at samles og fejre juletiden i selskab med gode venner, kollegaer og gamle bekendte.

Og den søde juletid nærmer sig med hastige skridt.

Det betyder også, at rigtig mange i disse dage er ved at planlægge, hvor og hvordan årets mest traditionsbundne fest skal holdes.

”Sidste år var vi desværre underlagt corona og de restriktioner, som fulgte med. Derfor ser både vi og rigtig mange at ODEONs gæster frem til en december, hvor vi kan mødes og holde en kæmpe julefest”, fortæller Nanna Løkken Andersen, kulturchef i ODEON.

Der er da heller ingen tvivl om, at mange fynboer har savnet, at kunne slippe tøjlerne fri og hengive sig fuldt ud til julens glæder.

“Vi får i disse dage rigtig mange henvendelser fra både privatpersoner og virksomheder, som ikke har fået planlagt årets julearrangement.

Vi kan sagtens mærke, at mange har savnet at kunne mødes over god mad, tid til samvær og et dansegulv med plads til alle, men samtidig har mange været lidt tilbageholdne i forhold til juleplanlægningen,” forklarer Nanna Løkken Andersen, og tilføjer, at forespørgslerne på julefrokoster falder senere i år, end hvad man tidligere har været vant til i ODEON.

Byens Julefrokost i hjertet af Odense

Julefrokosten i ODEON kaldes Byens Julefrokost, og er en stolt tradition, som i flere år i træk har tiltrukket både private og virksomheder, som ønsker at læne sig tilbage og lade andre sørge for alt det praktiske.

Uanset om man blot er to venner, som trænger til at fest eller en stor virksomhed, som ønsker at lade sig forkæle, så er Byens Julefrokost i ODEON værd at overveje.

”Rigtig mange deltagere fra de tidligere år, har valgt ODEON på grund af vores helt særlige placering midt i det gamle H.C. Andersen kvarter, som i sig selv skaber en helt speciel julestemning, siger Nanna Løkken Andersen.

Byens Julefrokost falder i år fredag den 3. december, og festen er planlagt således, at gæsterne ikke skal bruge energi på andet, end at finde det rigtige juleoutfit frem.

ODEON sørger nemlig for en overdådig julebuffet, lækker musik med to anerkendte artister – Gustav Wolter & Friends og Djämes Braun og naturligvis magiske omgivelser i hjertet af Odense.

Vil du høre mere om Byens Julefrokost, så skriv til ksn@comwell.com eller ring til ODEON på telefon 66141030.

Del artikel

Andre læser også