Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Lav jeres egne julegaver: Storms Pakhus holder julegaveværksted for børn

Af Nathalia Hentze Nielsen
Storm Arkivfoto
Storm Arkivfoto

Julemanden har frygtelig travlt i denne tid, og derfor har han brug for hjælp fra de små nisser, som skal hjælpe ham med at lave julegaver til deres kære.

Sådan starter Storms Pakhus beskrivelsen af deres julegaveværksted, som finder sted tre lørdage i december: den 27. november, den 4. december og den 11. december. Mere specifikt foregår det fra kl. 11.00-14.00 i Drivhuset i hal 3.

I værkstedet kan børnene i samarbejde med Linda fra Mødrehjælpen lave deres egne små, kreative julegaver til familie og venner som kan lægges under juletræet juleaften.

Der kan laves alt fra fine gaveæsker, smarte køleskabsmagneter, dekorerede glas, male stenfigurer, lave stoftryk, malerier, smykker og meget mere.

Begrænset antal pladser

Det er gratis at deltage i arrangementet, men der er et begrænset antal pladser, så gæster anbefales at komme i god tid.

Storms Pakhus opfordrer til at medbringe julehumør og klæde de små julenisser i tøj, der passer til et kreativt værksted med maling og lim m.m. De sørger for alle materialerne.

Bliver man lidt sulten efter al den julegave-kreering, kan man hurtigt stikke ind i pakhuset efter en bid mad hos nogle af de mange boder.

Hvad: Julegaveværksted
Hvor: Storms Pakhus
Hvornår: Lørdag den 27. november, lørdag den 4. december, lørdag den 11. december (kl. 11.00-14.00)

Del artikel

Andre læser også