Julemand, kor og godteposer: Storms Pakhus holder juletræstænding i næste uge
I denne weekend tændes det store juletræ på Flakhaven, julelysene tændes i Brandts Klædefabrik og i Odense ZOO.
Men i næste uge kommer næste bølge.
Odenses Street Food Marked Storms Pakhus tænder deres store juletræ i næste uge og fejrer det med en hyggelig aften.
På onsdag den 20. november fra 17.00-18.00 tænder Pakhusets smukke store juletræ, hvor flere tusinde julelys lyser op i mørket.
Pakhuset flyder over af julestemning, og alle er velkommen.
Et smukt syn er i vente, når alle julelysene tændes ned gennem hele Pakhuset samt ude på Pakhuspladsen.
Magien spredes i Storms Pakhus, og koret Pop’n Soul med korleder Janne Wind sørger for at sætte stemningen med varme højtidstoner, og når træet skal tændes kommer en helt særlig gæst – direkte fra nordpolen – så det bliver gjort med manér!
Han har endda godter med i sin gavesæk til de første 200 heldige børn!
Der vil være gløgg og vafler i lange baner til at varme sig på – og så holder alle madboderne selvfølgelig åbent og disker op med lækre street food retter fra hele verden, når aftenfreden sænker sig, og det er blevet aftensmadstid.
Man kan desuden glæde sig til at opleve Storms Julemarked første weekend i december.
Man kan læse mere om juletræstænding i Storms her
Vær med til at kåre Fyns bedste gløgg
Men der er mere sjov i Storms i næste uge.
For nu er det endelig blevet tid til kåringen af den absolut bedste gløgg på Fyn. Lørdag den 23. november fra kl. 14.00 – 15.30 skal slaget stå.
Bevæbnet med kogeblus, store gryder og hemmelige gløgg-ekstrakter battler nissehue-beklædte restauratører og glade amatører om den fornemme FM-titel.
Den altid oplagte Kristian Fjord står klar til at styre slagets gang, når der kæmpes om de to ærefulde priser: Publikumsprisen og Juryprisen for Fyns Bedste Gløgg.
Publikumsprisen: Folket bestemmer! Hver gæst får udleveret en stemmeseddel og et smageglas (Tilmelding er nødvendig)
Juryprisen: Et dommerpanel med anerkendte fynske profiler, såsom Per Hallundbæk og Rasmus Greve tidligere vinder af DM’s Publikumspris i Gløgg-brygning, bedømmer dagens gløgg ud fra 4 kategorier:
- Smag
- Duft
- (Jule)stemning
- Præsentation
FOR PUBLIKUM:
Kom og vær med til at bestemme hvem der skal løbe med årets Publikumspris. For at være med til at bedømme de mange gløgg, skal man købe en billet. Den koster kun 50 kr., og man kommer til at smage minimum 8 forskellige slags gløgg.
OBS: Smagning af gløgg er efter først-til-mølle princippet og med forbehold for, at nogle deltagere kan have udsolgt før andre.
FOR DELTAGERE:
Laver du den bedste gløgg på Fyn? Så er det nu, du skal tilmelde dig til Fynsmesterskaberne 2019!
Regler:
Hver deltager skal medbringe 10 l. gløgg. Der skal serveres gløgg til både publikum og jury.
Der bliver sørget for smageglas til publikum, bord og kogeblus til alle deltagere.
Gløggen skal tilberedes hjemmefra, og varmes op i Pakhuset.
Det er kun fynske restaurationer, barer, kokke og glade amatører, som kan stille op i konkurrencen.
Tilmelding:
Hvis du ser dig selv som Fyns bedste gløgg-brygger, så tøv ikke med at tilmelde dig til helene@stormspakhus.dk senest mandag d. 18/11.
Der udvælges maks. 20 kandidater. Ved tilmelding skal der sendes 3 – 5 linjer, som beskriver netop din gløgg og gerne lidt om dig selv.
Der kæmpes om æren, omtalen og ikke mindst trofæet, som efterfølgende kan pryde enhver bardisk eller præmievæg!