Julemand tænder træet : I morgen er der kæmpe julefest i Odense ZOO

Skrevet af: Betina Vestergård Jepsen
Foto: Alex Tran.
Foto: Alex Tran.

i   Odense ZOO inviterer indenfor til lysende julestemning, dyr i vinterpels, fakler, friskbagte pandekager og varm kakao i morgen den 17. november.

Det hyggelige jule setup kører helt frem til 31. december med en række hyggelige begivenheder, der kombinerer det bedste af ZOO og juletiden.

Juletræet tændes i morgen

I morgen klokken 17 tændes det store juletræ i haven.

Rikke Skovlund, som er kommunikationschef i Odense ZOO, fortæller her, hvad der skal ske:

“Når vores store flotte juletræ tændes i morgen, har julemanden gratis slikposer med til de første 200 børn. Man kan møde ham i hestestalden, når træet er blevet tændt.

Man kan også kigge forbi Darwins Hus og klippe fine dyrevedhæng til juletræet derhjemme eller prøve at se og røre ved f.eks. skind og kranier fra dyr, imens en ZOOguide tegner og fortæller. Hvis man tør, kan man også prøve at røre ved en levende slange.”

I morgen fredag holder Odense ZOO åbent helt til klokken 20.

Juleudsmykning i naturlige omgivelser

Julen i Odense ZOO var en stor succes sidste år, og i år gør de endnu mere ud af at få den helt rigtige julestemning frem:

“Vi har forsøgt at skabe endnu mere julestemning i år. Pynten kommer til at blive endnu flottere og gøre haven endnu hyggeligere. Vi har haft fokus på traditionel julehygge, men vi har pakket det ind i vores naturlige rammer, så det passer ind i omgivelserne,” siger Rikke Skovlund.

Udover at nyde synet af den flotte julepynt, kan man i år også både smage og dufte julehyggen i form af pandekager, som bliver bagt direkte i haven.

Kom i den helt rigtige stemning med julekor

Julen fortsætter i Odense ZOO helt frem til den 31. december, og i hele perioden kan man i weekenderne lave kreative julerier i Café Dyrehaven fra klokken 10-14, hvor man f.eks. kan kreere sin egen snekugle eller bage og pynte lækre småkager eller julekonfekt.

Og i år har Odense ZOO for første gang inviteret et julekor ind i haven til at underholde gæsterne:

“Vi forsøger hele tiden at udvikle på vores aktiviteter og gøre besøget i ZOO endnu bedre for gæsterne. Derfor har vi i år valgt, at vores gæster kan møde et julekor rundt i haven på udvalgte dage og nyde lyden af gospel og traditionelle danske og engelske julesange,” fortæller Rikke Skovlund.

Man kan møde julekoret i Odense ZOO fra klokken 13-16 på følgende lørdage: Den 25. november og den 2. og 9. december.

Mød Rudolf og de andre rensdyr

Uden Rudolf, Springer, Danser, Komet og julemandens andre rensdyr kan gaverne ikke komme ud til alle de artige børn, så derfor skal de selvfølgelig passes godt på!

I weekenderne og helligdagene kan man opleve, når rensdyrene i Odense ZOO bliver fodret.

Kom i Odense ZOO juleaftensdag

Det kan være svært for især familiens mindste at vente helt til aftenen den 24. december. Men en måde at fordrive ventetiden på en hyggelige måde er at tage et smut i Odense ZOO, som holder åbent fra klokken 9-14 juleaftensdag.

“Vi får besøg af julemanden to gange denne jul. Første gang er i morgen, hvor juletræet tændes. Anden gang er juleaftensdag, hvor mange har tradition for at tage i ZOO med familien,” siger Rikke Skovlund.

Odense ZOO holder desuden åbent alle årets dage.

Cirkus, koncerter og lysshow: Du behøver ikke, at kede dig i weekenden

Skrevet af: Redaktionen
Oplev juleklassikeren
Oplev juleklassikeren "Nøddebo Præstegaard" på Odense Teater (foto: Thomas Petri).

Glæd dig til en weekend med rig mulighed for julehygge og store oplevelser. Vi har samlet nogle af de aktiviteter, som Odense byder på i weekenden. Du kan for eksempel tage i teater, til koncert eller købe de sidste julegaver i Odenses mange butikker.

For familien

Fredag-søndag: Juleforestilling for børn
Forestillingen “Jul” på Nørregaards Teater er en musikalsk og billedrig rejse fra rum til rum fyldt med historier, dufte og sanseoplevelser hentet fra de mange juletraditioner.

Læs mere, og find billetter her.

Fredag-søndag: Sanseudstilling på Brandts
Tag hele familien med på en eventyrlig ekspedition til ukendte og underlige verdener i Sanseudstillingen “Krystalgrotten” på Brandts, som man kan opleve helt frem til den 18. februar 2018. Kæmp jer igennem den tætte skov, udforsk grotten med de magiske krystaller, forsøg at krydse den glødende lavasø uden at brænde jer, og tag turen gennem universets vægtløse mørke, hvor de mange stjerner lyser. Måske ender rejsen tilbage på jordens overflade. Måske ikke. For det er ikke sikkert, at verden ligner sig selv, til trods for at solsorten fløjter, som den plejer i solnedgangen.

Sanseudstillingen er i år skabt af den danske billedkunstner Bjørn Pierri Enevoldsen.

Læs mere her.

Lørdag kl 12.00: Verdens første julerockshow for børn
AB/CD er et dansk rockband, som har dedikeret deres liv til at formidle rockmusikken for børn og voksne, og på lørdag gør de det i julens tegn. Her kan du opleve kendte juleklassikere forklædt i et tykt lag rockmusik og decembermåneds travlhed, juleklicheer, ønsker og drømme får en omgang med rock-raketten, og din opfattelse af krybbespillet bliver nok aldrig den samme igen.

Læs mere her.

Lørdag kl 11.00-16.00: Tivoli de Trash på Byens Ø
Hvis du er ved at få nok af nisser, Santa Claus, juletræer og traditioner, så kom ned på Odense havn og deltag DYNAMOs cirkusworkshop. Her kan du sætte juleræset på pause og øve dig på at jonglerer, lave akrobatik, linedans og andet gøgl. DYNAMOs cirkusworkshops er for børn, unge hunde og vilde voksne.

Læs mere her.

Lørdag kl 11.00-13.00: Julehygge – Klippe klistre på Odense Hovedbibliotek
Kig ind og kom i julehumør på Hovedbiblioteket, hvor der er lagt op til julehygge for de små. Her kan du lave årets julepynt med dit barn eller låne en julebog til at hygge med derhjemme.

Læs mere her.

Fredag-lørdag: Nøddebo Præstegaard på Odense Teater
Oplev en rigtig juleklassiker og se eller gense historien om den om energiske Nicolai og hans lærde brødre. Nicolai skaber liv i præstegården og laver alverdens ulykker og oplever den mest vidunderlige jul, man kan ønske sig. I anledning af åbningen af Odenses nye musik og teaterhus, Odeon, er Odense Teater gået sammen med Folketeatret i København om at genskabe Nøddebo Præstegaard, der vil tænde julelys i selv de koldeste vinterhjerter og byde julen indenfor i Odeons Store Sal.

Læs mere her.

Søndag kl 10.30-12.00: Julemanden kommer på Arkaden Food Market
Besøg Odenses nye Food Market og mød Julemanden, som vil sørge for en magisk julestemning med godteposer til alle børn.

Læs mere her.

 

Musik

Fredag fra kl 18:00: Julefrokost & The Spacemakers
Restaurant Næsby Skov byder på en klassisk julebuffet med masser af lækre traditioner. Efter maden står The Spacemakers klar med deres store musikalske repertoire af velkendte pigtråds-klassikere.

Læs mere her.

Fredag kl. 19.30: Julekoncert i Magasinet
Hvis du er til smukke stemmer og orkestermusik, må du ikke gå glip af Jesper Lundgaards koncert med orkester og kor. Der er lagt op til et musikalsk juleeventyr med dejlige julehits, danske salmer, fællessang og evergreens. Jesper er garant for julestemning og godt humør.

Læs mere her.

Fredag kl. 21.00: Soleima i Musikhuset Porsten
Hvis du er en af dem, som ikke kan få nok af popsangerinden Soleima, så kom og giv den gas i aften på Musikhuset Posten.

Læs mere her.

Fredag og lørdag kl 22.30: Blues@Midnight på Dexter
Oplev den fynske bluessanger Klaus Baba fyre den af til Blue@Midnight. Bevæbnet med en guitar og en fantastisk stemme skaber Klaus Baba sit helt eget autentiske medrivende bluesunivers.

Læs mere her.

 

Event

Lørdag kl 20.00-02.00: Kabaretaften & late night party
Oplev et post-apokalyptisk parallelunivers på Odense havn. DYNAMO og Sputnik & Wild Wonders har skabt et magisk univers, hvor dygtige cirkusartister, musikere og lokale helte optræder i en sindshenrivende forestilling. Efter forestillingen vil du opleve den vildeste decemberfest med musik, skydetelt, skøre barer og tatoverings-tambola.

Læs mere her.

Hver dag kl. 18.00: Fællesspisning i Café ODEON Social
Hver aften kan du alle ugens dage komme til fællesspisning i Café ODEON Social. Du sidder ved langborde, og dagens ret serveres på fade, som alle deler med hinanden.

Det koster fast 85 kr. pr. voksen og 55 kr. pr. barn (2-10 år) at deltage, og det er ikke nødvendigt at bestille bord.

Du kan læse mere her, og du kan også læse vores artikel om arrangementet her.

Søndag fra kl 14.00: Kåring af Årets Fynske Jazzmusiker på Musikhuset Dexter
Kåringen er nr. 35 i rækken. Fra klokken 15.00 er der koncert med Tip Toe Big Band, som er Fyns professionelle jazzensemble. De tæller nogle af Fyns bedste jazzmusikere og er kendt for at forny den store orkesterlyd gennem kreative musikalske samarbejder, som rækker ud over bigband-traditionen. Det anbefales kraftigt at komme i god tid for at få en plads.

Læs mere her.

Hver dag, når der er mørkt: Lysshow i Eventyrhaven
Tag med til lysfest og oplev lyskunstneren Bruce Munros lysinstallation i Eventyrhaven. Lysshowet afholdes i anledning af 150-året for udnævnelse af HC Andersen som æresborger i Odense.

Der er fri entré.

 

Shopping

Hver lørdag (og onsdag) kl. 8-13: Torvedag
Året rundt er der torvedag lørdag og onsdag formiddag på Sorte Brødre Torv, som ligger ved Claus Bergs Gade. Tag på grønttorvet, og køb alt fra frisk frugt og grønt til nyfanget fisk og friskrøget rygeost.

 Lørdag: Butikkerne i Odense City holder åbent
Få købt dine julegaver, og nyd det smukke julebelysning i Odense City. Butikkerne holder åbent fra klokken 10-16 lørdag.

Lørdag-søndag kl. 10-17: Åbent i Rosengårdcentret
Rosengårdcentret holder åbent hver lørdag og søndag fra kl. 10-17. Der kan dog være enkelte butikker, som holder søndagslukket.

Albanis store nyhed: Sender fire specialøl på markedet

Skrevet af: Redaktionen

Er du vild med øl – måske i særdeles specialøl – så har Albanis nye mikrobryggeri en julegave til dig.

Mikrobryggeriet Theodor Schiøtz Brewing Co. har nemlig netop sendt sin første ølserie på gaden.

Ølserien har fået navnet Anarkist, og har dermed både sit navn og sin inspiration fra bryggeriets grundlægger, Theodor Schiøtz, der i 1859 grundlagde det odenseanske bryggeri, og af mange blev kaldt netop en anarkist.

Den nye Anarkist-serie består af fire specialøl – en New England IPA, en Ginger Pale Ale, en Motueka Lager og en Brown Ale – der på hver deres måde bidrager til ambitionerne for Theodor Schiøtz Brewing Co.:

”Det er en serie af specialøl, der nedbryder alle konventioner. Vores brygmestre har sluppet deres passion og kreativitet løs for at skabe nye smagsoplevelser og en serie af øl, der udfordrer det forventede – stærkt inspireret af Theodor Schiøtz, der også insisterede på at gå nye veje,” siger Jesper Larsen, Marketing Portfolio Manager Craft Beer hos Theodor Schiøtz Brewing Co.

Potentialet for specialøl eksploderer

At Albani vælger at etablere et mikrobryggeri og satse endnu mere på markedet for specialøl, er der flere grunde til.

Den helt oplagte er naturligvis, at det er et marked, der til trods for, at det har været stigende i efterhånden mange år, stadig har et kæmpe potentiale.

Lige nu står markedet for specialøl for cirka 15 procent af det danske ølmarked, men Bryggeriforeningen forudser, at den andel bliver fordoblet i løbet af de næste tre år:

”Markedet for specialøl er vokset meget igennem de sidste mange år, og vi har faktisk haft flere tilløb til at bygge et mikrobryggeri. Igennem de seneste år har vi udviklet en række specialøl på Albani, og det har været en både spændende og lærerig proces for vores os. Samtidig har kunderne fået smag for nye ølvarianter, så derfor er tidspunktet det rigtige nu,” siger Jesper Larsen og tilføjer:

”Vi kan godt brygge specialøl på de eksisterende anlæg, men det er meget mere fleksibelt at brygge øl på et mindre anlæg, og den fleksibilitet er man nødt til at have, hvis man vil skabe unikke oplevelser for forbrugerne.”

Grundlæggeren og Odenses udvikling mødes

Tankerne bag det nye mikrobryggeri binder Albanis grundlægger og nutidens Odense sammen:

”Theodor Schiøtz Brewing Co. er opstået på skuldrene af mere end 150 års bryggertraditioner startende med netop Theodor Schiøtz. Han har inspireret os til at være nysgerrige i forhold til det øl, vi skal lave, og han trådte også nye veje. Det samme gør byen, vi bor i,” siger Jesper Larsen og tilføjer:

”Odense er i en rivende udvikling, og det er også til inspiration for den måde, vi arbejder med øl på. Vi vil gerne brygge øl, der er udfordrende og relevante – ikke bare for folk her i byen, men også for folk i hele landet og måske i hele verden. Vi gør det på vores måde med inspiration i det, der sker omkring os.”

Om Anarkist-serien

Idéen bag Anarkist-serien er at bryde konventionerne fuldstændigt ned. Med passion, kreativitet, nysgerrighed, opdagelseslyst og troen på, at tingene kan gøres anderledes og bedre, præsenterer Anarkist-serien nye smagsoplevelser.

New England IPA
New England IPA er brygget med Mosaic-, Motueka- og Pacific Gem-humle samt et skud rabarber og hyldeblomst, som supplerer den frugtige humlekarakter – og så har vi udeladt bitterhumle for at undgå den tørre bitterhed.

Ginger Pale Ale
Ginger Pale Ale er en forførende Pale Ale, der gør op med vanetænkningen. Den er brygget med Simcoe- og Mosaic-humle, og så har vi som noget helt unikt tilsat ingefær.

Motueka Lager
Den frugtrige Motueka tør-humlede Lager viderefører Theodor Schiøtz’ arv ved at gøre oprør mod ‘det forventede’. For smagens skyld har vi brugt traditionelt gulvmaltet pilsnermalt som hovedingrediens.

Brown Ale
Med vores Brown Ale er vi med falsk beskedenhed gået efter at brygge den perfekte brown ale. Det har krævet fem udsøgte malte og en af de mest klassiske engelske humler: East Kent Goldings.

To år med vinbarer: Så lækre er stederne i Odense

Skrevet af: Morten Hopballe

Man har selvfølgelig altid kunne få et godt glas vin i Odense, men det er kun lidt over to år siden, at byens første egentlige vinbar, S’vineriet, åbnede.

Det skete på hjørnet af Klaregade og Horsetorvet – og her blev to års fødselsdagen for nylig fejret behørigt – men i virkeligheden burde alle odenseanere fejre dagen, som satte gang i en bølge, der betyder, at Odense nu har fire vinbarer plus det løse.

Ud over S’vineriet er det Noé, Lalou og Amy’s, men samtidig har Nelle’s i en del år haft vinbar om aftenen, ligesom Storms Pakhus har indrettet en velassorteret vinbar midt i deres street food-marked.

Endelig er der masser af Odenses restauranter, der gør meget ud af vinen.

Her giver MigogOdense dig en lille guide til de fire “rigtige” vinbarer, og anbefalingen herfra er indledningsvis ganske klar; tag kæresten, konen, kammeraten eller vennerne med på Odenses vinbarer; der er lækre druer i vente.

S’vineriet indledte trenden

Lad os starte der, hvor vinbar-trenden startede – nemlig på S’vineriet, som er en kombineret vinbar og vinhandel.

Når man træder ind af døren i Klaregade er der både vine og god atmosfære fra gulv til loft. Og udvalget er stort; minimum 200 vine fra hele verden – flest af de røde, men også masser af lækre hvidvine og rosé, og så er S’vineriets ejer, Michel Rex Schiermacker, ikke bange for at kaste sig ud i sjove features som for eksempel Froze, der er rosé-slushice.

På S’vineriet er der både udendørsservering og masser af hyggelige kroge og hjørner, hvor man kan nyde hinandens selskab og et godt glas vin, der starter fra 40 kr. – og vil du smage, inden du køber, får du også lov til det.

Stemningen og musikken er afslappet, og skulle man få lyst til noget at spise til sin vin, byder S’vineriet både på forskellige tapas-anretninger, snacks og kaviar.

Følg S’vineriets Facebook-side her.

To åbnede samme dag

S’vineriet nåede at have et halvt år som byens eneste rigtige vinbar, men så kom der også to nye i løbet af ti dage. Først Laou Vinbar i Pogestræde og kort tid efter Noé Vinbar i Kongensgade.

Lalou ligger nok gemt en lille smule væk i Pogestræde, men til gengæld bliver både intimiteten og kærligheden til vin pakket ud, når man træder ind i det lokale, der tidligere husede Mammas Deli.

Den intime stemning bliver underbygget af et begrænset antal siddepladser, og på menukortet findes der vine i alle prisgrupper – alt fra den almindelige pengepung til de absurd dyre vine. Og du kan naturligvis smage, inden du køber.

I kategorien ‘mundgodt’ – som mændene bag selv kalder det – finder man alt fra sardiner og ansjoser til toast med trøffelost og håndlavet chokolade.

Lalou er i øvrigt blevet hædret af anerkendte White Guide som en af Danmarks 10 bedste vinbarer – det kan du læse om her 

Følg Lalous Facebook-side her.

Ti dage efter åbningen af Lalou slog Noé Vinbar dørene op i Kongensgade lige ved siden af Eydes.

Noé lever – ifølge dem selv – for at skabe uforglemmelige stunder med udgangspunkt i vinens forunderlige verden. De vil gerne snakke og fortælle om vin, og med mere end 3.000 flasker på lager er der noget for enhver smag.

Noé har et koncept med 100 vine for 100 kr. eller mindre pr. glas, men derudover kan du ikke finde vinmenuen nogle steder; en del af konceptet er nemlig også, at du fortæller, hvad du godt kan lide, og så finder tjeneren et glas vin til dig – og heldigvis må du gerne smage, inden du køber.

Vinbaren er yderst stilrent og lækkert indrettet, og der er en afslappet loungestemning. Og så byder menukortet på Noé på en lang række lækkerier, der løbende ændrer sig.

Følg Noé Vinbars Facebook-side her.

Sidste skud på stammen har sydlandsk stemning

Sidste skud på den odenseanske vinbar-stamme er Amy’s Bar & Winehouse. Og her får man lidt mindre vinbar end de andre steder – til gengæld får man så meget andet. Det er hyggeligt og ligetil, og Amy’s er i virkeligheden en skøn kloning af café, vinbar og værtshus.

Amy’s ligger perfekt placeret på hjørnet af Jernbanegade og Sankt Knuds Stræde og er tydeligvis sydlandsk inspireret. Afslappende og uformel, og det er også Amy’s mission, at man føler sig hjemme og kan hygge med venner, familie og kolleger – både fredag eftermiddag og lørdag aften.

Vinkortet tæller vine for enhver smag og til absolut rimelige priser og bliver præsenteret med udgangspunkt i, hvilken smag du foretrækker. Er man til mere eksklusive vine, skal man blot spørge efter ‘kælderkortet’. Og er du mere i humør til cocktails, er du også gået det rigtige sted hen. Endelig er udvalget af snacks og tapas simpelt og velsmagende.

Følg Amy’s Facebook-side her.

MigogOdense vil ikke rangere de fire vinbarer. De er meget forskellige og har alle sammen – i høj grad – deres berettigelse; det handler mere om, hvad du er i humør til og på udkig efter.

Den korte anbefaling er til gengæld ganske klar: “Kom afsted og nyd noget af al den gode vin, der serveres på de odenseanske vinbarer.”

Du kan godt krydse datoen: Odense får sin første roséfestival

Skrevet af: Redaktionen

Hvis du er en af dem, der elsker rosé, så kan du godt begynde at glæde dig.

Så skal du huske at sætte et stort kryds i kalenderen lørdag 12. maj 2018. Den dag er der nemlig roséfestival i Brandts Klædefabrik i hjertet af Odense.

“Hvorfor? Egentlig er det ret indlysende for mig,” siger Eva Pasgaard, der foruden at være manager i Brands Klædefabrik også elsker rosévin og sammen med Morten Skytte, indehaver af Odense Aafart, og Jakob Søfelde-Hansen, butikschef i Humac, er idemagere bag Rosé Festival Odense.

Rimer på sol og sommer

“Der er mange gode grunde til at afholde en roséfestival. Det smager fantastisk, det rimer på sol og sommer, og selv om det de seneste år er blevet super trendy, så er rosévin stadig ret overset. Det vil vi gerne ændre på,” siger Eva Pasgaard og tilføjer:

“Der bliver drukket rigtig meget rosévin, men hvor det tidligere var en kvindedrik, så drikker alle rosévin i vore dage – også mændene, når de tager på tur. Det betyder også, at der bliver produceret en masse rosévin af virkelig høj kvalitet, og det fortjener odenseanerne at smage.”

Lyserød kvalitet

Rosé Festival Odense har fokus på netop kvalitet, og det vil på festivalen være muligt at møde vineksperter, der tager rosévin seriøst, og som vil gøre dig klogere på den lyserøde, læskende drink.

Samtidig vil festivalen have en lokal forankring, eftersom mange af festivalens stande vil være bemandet af fynske vinspecialister, der brænder for kvalitetsvin – og selvfølgelig for rosé.

Det er ligeledes et mål for Rose Festival Odense at skabe en festival, hvor det er muligt at møde importører og forhandlere i øjenhøjde og i en afslappet atmosfære:

“Man kan komme og smage en masse gode rosévine, man kan få noget at spise, man kan købe rosévine med hjem, vi laver langborde, hvor man kan hygge, og så vil vi frem mod festivalen finde andre produkter, der passer til rosévine, som man også kan nyde,” siger Eva Pasgaard.

Brandts bliver klædt i lyserødt

Rosé Festival Odense trækker proppen lørdag 12. maj 2018 fra kl. 12-18, hvor Brandts Klædefabrik bliver klædt i lyserødt. Du kan allerede nu sikre dig en billet til rosévinsfestivalen – og du kan vælge mellem to slags billetter.

Den almindelige billet til 299 kr. giver dig adgang til en smagerute på alle standende, hvor du får lov til at smage på 15 forskellige vine og får et rigtig godt indblik i de forskellige rosémuligheder.

Med en premiumbillet til 499 kr. får du desuden en lækker tapasanretning samt adgang til et VIP-område ved Pasfall, hvor der er mulighed for yderligere tre smagninger af rosébobler samt tre dertilhørende lette anretninger.

Billetter kan købes på www.rosevinfestival.dk, hvor du også kan læse meget mere om Odenses nyeste festival.

Nu kan du få drømmefrieriet: Nyt tv-program søger bejlere i Odense

Skrevet af: Michael Qureshi

Opråb til alle mænd i Odense og det øvrige Fyn!

Går du med tanker om snarligt at falde på knæ for din udkårne, så har du her chancen for et frieri, der vil give genlyd i hele Danmark.

Et nyt tv-program, der skal sendes på Kanal 4, søger lige nu gifteklar fyre, der går med overvejelserne om at fri til kæresten. Signe Lindkvist bliver vært på programmet.

Især er man på udkig efter fynske mænd, der meget gerne må være fra Odense eller omegn. Bor man andre steder i det fynske, er det selvfølgelig heller ingen hindring.

Burhan G eller Lamborghini til Skagen

Tænk hvis frieriet kunne være på hendes yndlingsrestaurant kun jer to helt alene med Burhan G og band, der synger kærlighedssange. Eller i en drømmebil som en Ferrari eller Lamborghini, hvor man kører til Skagen med det smukkeste set-up.

Det er kun tænkte eksempler, fordi i sidste ende handler det udelukkende om, hvordan du drømmer om at fri til din elskede.

Kanal 4 filmer hele det hele, så du og din kommende kone får et helt særligt minde om den fantastiske dag, hvor hun sagde JA!

“Vi vil rigtig gerne følge processen, når en fyr skal fri til sin kvinde. Vi har et kæmpe netværk som kan åbne nogle døre, som ellers ville være helt umulige for de fleste andre. Så har vi selvfølgelig også noget økonomi, som kan hjælpe med det perfekte frieri.

Vi kan være med til at skabe nogle store oplevelser, som kvinden aldrig nogensinde glemmer,” fortæller Pernille Klamer, der er caster på Monday Production, til MigogOdense.

Fik åbnet Planetariet i København

Hun håber at nogle gifteklar mænd har lyst til at gøre frieriet til en helt ekstraordinær oplevelse, og er klar til at dele oplevelsen med resten af Danmark.

“Vi har en medarbejder her i Monday, som faktisk fik åbnet Planetariet i København, og så blev der friet under stjernehimlen derinde. Det var super romantisk, og det er den her slags oplevelser, vores produktion kan være med til at skabe.

Vi kan også være med helt fra start i den kreative proces, hvis der er en derude, som gerne vil fri, men ikke har en anelse om, hvordan man gør det på en lidt kreativ måde,” siger Pernille Klamer.

Det skal naturligvis gøres i al hemmelighed, så den udkårne bliver overrasket mest muligt, når vennerne og værten på programmet Signe Lindkvist pludselig dukker op, og gør frieriet mindeværdigt på alle mulige måder.

Ringen står man selv for

Tv-programmet hjælper dog ikke med at skaffe den store en karats diamant.

“Det er ikke inklusiv ringen. Den står man selv for, men ellers er der rimelig åbne muligheder, og det gælder om at lade kreativiteten føre noget fantastisk med sig. Man må gerne tænke store tanker,” lyder det fra Pernille Klamer.

Er du ved at være klar til at fri til kæresten, så bør du kontakte Monday Productions. Men tøv ikke, for deltagerne skal findes allerede her i midten af december.

Vil du høre mere eller tilmelde dig en uforpligtende casting, så skriv til mailadressen;

hunsagdeja@monday.dk