Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Fed nyhed: Jung indleder Arena-tour i Odense

Af Redaktionen

Deres spritnye album har atter taget anmeldere og musikfans med storm! Og den 26. november, lægger Jyske Bank Arena i Odense hus til, når komettrioen, Jung, giver den første af fire arena-koncerter.

Det er en gigantisk ære at skulle indtage de her enorme venues så tidligt i vores karriere. Og vi gør det med ærefrygt, men med vovemod, stolthed og drømmen om, at skabe nogle helt særlige aftener med alle de fantastiske fans som er stået på Jung-toget. Lige nu tæller vi ned til tour-start i Odense. Dét bliver stort!”

 Sådan fortæller et af nyere tids absolut største gennembrud på den danske musikscene.

Tourstart i Odense 26. november

Og mon ikke der bliver skrevet endnu et kapitel til et allerede imponerende flot eventyr, når Jung, denne måned, gæster nogle af landets største spillesteder med tourstart i Odense den 26. november!

 Her er et band, der, om nogen, forstår at samle folket med sange på modersmålet. Lige siden gennembruddet med ’Hun Kommer Tilbage’, har de herrer, Jonas Jung, Michael Hovmand og Sigurd Boesen, leveret det ene Guld- og Platin-radiohit efter det andet – sange, der får nyt liv, skaber minder, fællessang og eufori, når de høres live!

 Sidste års debutalbum, ’Blitz’, er blevet solgt i mere end 20.000 eksemplarer. Og lige nu, er Jung topaktuelle med opfølgeren, ’Forfra Forbundet’, som har høstet lutter stjernespækkede topanmeldelser, lige fra GAFFA til Politiken, Jyllands-Posten og Berlingske, mens danskerne sendte skiven direkte ind som #1 på den officielle albumhitliste.

 JUNG – ARENATOUR EFTERÅR 2021

Fredag 26. November: Jyske Bank Arena, Odense

Lørdag 27. November: Ceres Arena, Aarhus 

Torsdag 2. December: Royal Arena, København

Lørdag 4. December: Aalborg Hallen, Aalborg

 

Billetter kan købes via www.bill.et/jung

Del artikel

Andre læser også