Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Jysk firma hitter i Odense: Lader dig prøve en el ladcykel på din adresse

Af Redaktionen

Hvis du har overvejet at købe en el ladcykel, men alligevel ikke er nået helt dertil endnu, hvor du tør investere i en, så kan det være, at du skal gøre brug af en ny service i Odense, som er blevet virkelig populær. Du kan nemlig teste en el ladcykel hjemme ved dig selv. Det er ret nemt og lige til. Læs med her og få tips til, hvordan du gør.

Er du super træt af at transportere dine børn til og fra vuggestue, børnehave eller skole hver dag på en almindelig ladcykel, hvor cyklen bliver tungere og tungere for hver omdrejning. Eller sådan føles det i hvert fald. Og du må selv møde op på arbejde med store svedpletter under armene? Hvis svaret er ja, så læs videre, for der findes faktisk el ladcykler – og de er geniale.

Hvis du gerne vil investere i en el ladcykel, men aldrig har prøvet en – og måske heller ikke rigtig ved om det er noget for dig, så kan det være en god ide at teste den af. Dream-bikes tilbyder, at du kan teste en el ladcykel hjemme hos dig selv. Og så er det helt gratis for dig. Det er service! Her finder du, de bedste el ladcykler.

Og så kræver det endda ikke særligt meget af dig. Det eneste du skal gøre, er at udfylde en formular, så vil de kontakte dig og aftale nærmere. Når I sammen har fundet en dato, så kommer de ganske enkelt hjem til dig med en el ladcykel, som du og din familie kan teste af.

Det er da virkelig et forsøg værd, hvis du er træt af at cykle i regn og slud – og egentlig allerhelst gerne vil frem i en fart. Book en tid i formularen og prøv det.

 

Del artikel

Andre læser også