Kåret til Danmarks bedste burger: Nu åbner Burger Shack i Odense
Forleden kunne burgerbarkæden The Burger Shack løfte armene i triumf over titlen som Danmarks Bedste Burger.
Det gjorde de i en stor afstemning på Opdag Danmark, hvor adskillige tusinder landet over både meldte ind med deres bud på bedste burger og samtidig også stemte på deres favorit.
Det var Burger Shack med deres Århus-afdeling, som løb med sejren på målstregen. Her har de også vundet titlen som AOA Byens Bedste Burger to år i træk. I marts vandt de også titlen som Aalborgs Bedste Burger, så de er ganske habile til at lave gode burgere.
Nu får Odense så endelig lov til at smage de berømte burgere fra The Burger Shack.
Har fundet den helt rigtige placering
Nybolig Erhverv Odense har sendt en pressemeddelelse ud torsdag morgen, at de har fundet den helt rigtige placering til burgerkæden. Det bliver på Englandsgade 2 tæt på Havnebadet.
Ifølge Mathias Nyhuus fra The Burger Shack er Odense et helt naturligt valg for deres næste restaurant.
”Odense har de seneste 10 år forandret sig til det bedre – sagt på en anden måde, så er Odense bare fantastisk. Der er ikke så meget andet at sige til det – det er udelukkende vores personlige holdning,” siger han.
The Burger Shack har søgt en helt speciel placering i Odense. Ifølge burgerkæden er det vigtigt, at den nye restaurant kommer til at skille sig ud på mange måder, bl.a. ved at ligge helt unikt, ligge i et attraktivt område med mange boliger og sidst men ikke mindst tæt på Odense by.
Ifølge erhvervsmægler Niels Jørgensen har de virkelig fundet en fortræffelig placering i Odense C med god udsigt og et stort menneske-flow.
”The Burger Shack har egentlig ikke været på udkig efter et lokale i Odense længe. Selve udlejningen til burgerkæden er gået relativt stærkt. De så lejemålet på Englandsgade 2 ved Odense Havn og kunne med det samme se, hvor fantastisk en restaurant de kunne få der. Det er også en helt speciel placering lige ved Odense Havnebad”, udtaler erhvervsmægler Niels Jørgensen fra Nybolig Erhverv Odense.
Fokus på økologi og madspild
På The Burger Shacks hjemmeside står der, at burgerkædens mission er, at ”bidrage til den danske madscene med nyskabende højder af kvalitet gennem simple, gode og nøje udvalgte økologiske råvarer, der sammensættes og tilberedes til perfektion”.
Burgerkæden bruger udelukkende økologiske grøntsager af meget høj kvalitet og ifølge Mathias Nyhuus giver det bare en bedre smag, grøntsagerne er friskere og i bedre kvalitet. Kødet er fra Himmerland og Kildegården, der begge er udmærket for deres høje kvalitet af kød fra danske fritgående kvæg.
Herudover er The Burger Shack medlem af REFOOD-ordningen, for at prøve at opnå en mere bæredygtig fremtid for alle.
Du kan læse en anmeldelse af The Burger Shacks burgere fra deres restaurant i Aalborg her