Kåret til Danmarks bedste: Burger Shack afslører opskriften på deres burger

Skrevet af: Redaktionen

Gennem de seneste fire år har Burger Shack langet adskillige millioner af burgere over disken i deres restauranter landet over.

Den mest populære er uden tvivl Shack Burgeren, som ligeledes har vundet titlen som Danmarks bedste burger. Nu har man så i et reklamefremstød valgt at afsløre opskriften på burgeren samt de forskellige dressinger.

Det skriver Burger Shack i en pressemeddelelse.

Tre hemmeligheder som gør burgeren unik

Der er to hemmeligheder i Shack Burgeren, som er dem, der er med til at gøre den så unik, eller måske rettere tre.

De to første og vigtigste er smagene i henholdsvis deres dressinger, samt Shack-marinaden, som kommes på bøffen efter den er grillet, og er med til at give den karakteristiske smag.

Den sidste hemmelighed handler om at sikre at man altid, ved hver eneste bid, får en bid af det hele; bolle, bøf, salat og dressingerne.

“Vi har gennem tiden været så privilegerede at vinde adskillige priser og få 6-stjernede anmeldelser for vores Shack Burger.

Vi har gentagne gange fået spørgsmålet om ikke vores kunder må få opskriften. Nogle vil måske mene, at det er uklogt at give opskriften væk på en “winning combination”, men vores mål med Burger Shack har altid været at få flere danskere til at spise bedre burgere.

Det har de kunne i vores restauranter – nu giver vi dem også muligheden derhjemme,” fortæller Christoffer No, direktør i Burger Shack.

Har lavet en film med der viser skridt for skridt

Han fortsætter;

“En burger er i princippet noget alle kan lave.

Vi har forsøgt at gøre det simple kompliceret, og så gøre det simpelt igen. Derfor har vi brugt de sidste 4 år på at udvikle, hvad vi mener er den ultimative burger.

Den udvikling bliver vi nok aldrig helt færdige med,” forklarer han.

For at gøre det nemt at lave burgeren derhjemme, har kokkene været i køkkenet og filmet processen fra start til slut.

I videoen medvirker Christoffer, direktør i Burger Shack, samt produktudvikler og tidligere Michelin-kok Rasmus.

De to gennemgår alle elementerne i burgeren: brioche bollen, hakning og formning af bøf, de økologiske grøntsager som klargøres som en patty, der gør det nemt at samle burgeren, og ikke mindst de tre dressinger og Shack-marinaden.

Undervejs får du naturligvis også et par tips til at sikre den samme oplevelse i hver eneste bid.

Burger Shack har åbent for Take Away i Odense.

Du kan se Videoen på YouTube her 

Opskriften finder du her: