Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe anerkendelse: Odenseansk special-forretning vinder prestigefyldt pris

Af Christina Frederiksen

Der blev i går aftes afholdt prisuddeling på Hindsgavl Slot ved Middelfart.

I anledning af Fødevaredagen var lokale madhelte fra hele landet nomineret i forskellige kategorier, og det blev lidt af en festdag for en odenseansk specialbutik.

Det er lækkert at blive anerkendt for det stykke arbejde, vi laver til dagligt. Det giver vores team styrke, og det skaber glade kunder. Det er super flot at komme i liga med de bedste og så endda løbe med prisen.

Teamet fra Klingenberg Ost

Klingenberg Ost løb nemlig med den fornemme, “Mejeriprisen 2022”.

Mejeriprisen var i år opdelt i en ærespris i kategorien for super- og hypermarkeder og en kategori for de klassiske ostehandlere.

Prisens formål er at hylde de butikker, der giver kunderne ny inspiration i mejeriets verden og deler ud af de gode smagsoplevelser med ost.

Flere fynske specialiteter på vej

De to vindere iscenesætter ost på så overbevisende vis, at juryen blev blæst omkuld af deres passion og honorerede det med en Mejeripris.

Det var derfor to stolte vindere fra MENY på Fabrikvej i Viborg og Klingenberg Ost i Odense, der modtog de velfortjente priser foran en sal fyldt med folk fra fødevarebranchen.

”Det er lækkert at blive anerkendt for det stykke arbejde, vi laver til dagligt. Det giver vores team styrke, og det skaber glade kunder. Det er super flot at komme i liga med de bedste og så endda løbe med prisen.

Det kan man kun glæde sig over. Den statuette kommer op på disken i butikken. Så glæder vi os bare til at udnytte samarbejdet med Steensgaard Herregaard , som vi er overtaget af – flere fynske specialiteter er på vej, siger teamet fra Klingenberg Ost i Odense, der vandt i kategorien ”Private ostehandlere”.

Del artikel

Andre læser også