MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe gastronomisk hæder: Odense-kok vinder stor konkurrence

Af Christina Frederiksen

Det var et enigt dommerpanel som klokken 16.45 i går udnævnte 29-årige Kristoffer Madsen som vinder af kokkekonkurrencen Rising Star 2025.

Den blev afholdt på Melstedgård på Bornholm, og han sikrede sig sejren med 376 overbevisende point:

“Kristoffer vinder for sin overbevisende indragelse af Bornholmske råvarer. Han har brugt meget tid på at finde råvarer på Bornholm og lære dem godt at kende.

Samtidig har han formået at anvende stort set alle elementer i den hemmelige Mystery box. Kristoffer har fremtvunget et overbevisende og gennemgående DNA med en tydelig rød tråd imellem hovedret og dessert”.

Kristoffer Madsen er oprindeligt fra Fyn og har blandt andet været kok hos Sortebro Kro og HOS i Odense. I dag er han ansat hos Molskroen i Ebeltoft.

Med sejren belønnes han med den prestigefyldte titel som Rising Star 2025, en måned bag rattet i en Audi, en inspirationstur til Italien sponsoreret af Lavazza samt en præmiecheck på 20.000 kroner, lyder det i en pressemeddelelse.

Det var en glad Kristoffer Madsen, der modtog titlen som Rising Star 2025:

“Jeg er meget glad og stolt over at jeg formåede at levere på det niveau, jeg havde håbet på. Rising Star er den konkurrence, jeg har trænet hårdest til nogensinde.

Det har været en kæmpe oplevelse at være med og det er uden tvivl æren, der er den største præmie”.

Årets fire deltagere har samlet solid erfaring fra prominente steder før deres deltagelse i Rising Star 2025. Cille Bunk Pedersen fra Bistro Boheme, Kristoffer Madsen fra Molskroen, Peter Gyldenkærne fra Svinkløv Badehotel og Andreas Kéke Thorvaldsen fra Fakkelgården.

Råvarerne var i fokus

De leverede alle hovedretter og desserter på et meget højt niveau og Mikkel Marschall, founder af Sol over Gudhjem, siger:

“Niveauet i år har været tårnhøjt og efterlader store forventninger til fremtidens gastronomiske ambitioner i Danmark.” 

Overraskede med sit gastronomiske talent og lokalt sankede råvarer

Ved dommerbordet sad en række af Danmarks mest anerkendte og prisvindende kokke:

Artur Kazaritski // Vinder af Sol over Gudhjem 2023 + 2024

Brian Mark Hansen // Søllerød Kro

Daniel Kruse // Det Røde Pakhus

Jakob de Neergaard // Tidligere Marchal og Søllerød Kro

De fire dommere var enige om, at Kristoffer Madsen leverede konkurrencens bedste gastronomiske præstation og derfor blev han altså kåret som vinder af den prestigefyldte Rising Star-konkurrence.

Med sit kreative talent og imponerende gastronomiske evner har Kristoffer Madsen skabt en uforglemmelig oplevelse for dommerpanelet.

Med fokus på råvarerne har Kristoffer vist at hårdt arbejde og passion kan bryde barrierer. Hans innovative tilgang til gastronomi og dedikation til lokale råvarer, gjorde ham til en klar favorit blandt dommerne.

Sol over Gudhjem-teamet er stolte over at have haft Kristoffer som en del af årets konkurrence og ser frem til at følge hans fortsatte succes.

Om Sol over Gudhjem
Sol over Gudhjem er Danmarks største kokkekonkurrence, som hvert år tiltrækker flere tusinde gæster til idylliske Gudhjem Havn på Bornholm.

Sideløbende med kokkekonkurrencen kører også en populær dessertkonkurrence. I sommeren 2025 dobler Sol over Gudhjem sin volumen og bliver til en gastronomisk festival med musik, egen restaurant, et endnu større madmarked med bornholmske specialiteter og meget mere. 

Sol over Gudhjem har afviklet talentkonkurrencen Rising Star siden 2021.

Del artikel


 


 


 


 


Udvalgte artikler

Top 3 i dag




 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien

 


 


 


 


 


 


 


 


 


 


Læs i kategorien