Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe handel: Fynsk milliardær køber hus med måske landets bedste udsigt

Af Michael Qureshi

En fynsk erhvervsmand har gjort sig bemærket ved et ekstraordinært køb på boligmarkedet i Danmark.

Hollænderhuset på Niels Ottesens Vej 17 i Højen ligger ikke bare i toppen af Danmark med sin beliggenhed i klitterne udenfor Gl. Skagen.

Prisen placerer også den ekstraordinære villa helt i top på det nordjyske boligmarked.

Den eksklusive udsigtsvilla få meter fra havet er nemlig blevet solgt for intet mindre end 17 millioner kroner, hvilket er det absolut højeste hammerslag i Nordjylland hidtil i år.

Det skriver boligvisningsitet Boliga.dk.

Efter flere år på markedet med forskellige udbudspriser – fra 22 millioner i 2017 til 19.995.000 kroner i 2020 – kan en ny ejer nu overtage nøglerne til den dyre adresse med lidt af et afslag på næsten tre millioner kroner oveni hatten.

Et solidt beløb, der udover den unikke beliggenhed ved strandkanten også har sikret køberen 209 kvadratmeter bolig fordelt på seks værelser i det over 100 år gamle hus, som var til salg hos den lokale mæglerforretning EDC Ole Bo, Skagen.

Fynsk milliardær bag handel

Køberen, der altså for nyligt har skrevet under på skødet til Nordjyllands dyreste hushandel, er nok også blandt de danskere, som er vant til at færdes på liebhavermarkedet.

I hvert fald er det den fynskfødte erhvervsmand Torben Østergaard-Nielsen, som har erhvervet sig udsigtsvillaen på Niels Ottesens Vej, og han er ifølge nyhedsmediet Berlingske nummer 16 på listen over de 100 rigeste danskere.

United Shipping & Trading Company-grundlæggerens – der ifølge avisen er 7,7 milliarder kroner værd –  nye huskøb ved Skagen er da også rekorddyrt i forhold til området. Det viser tal fra Boliga.dk.

Hollænderhuset er endt med at koste rigmanden over 81.000 kroner for hver boligkvadratmeter.

Det er over tre gange så meget som gennemsnittet for Skagen, hvor villaerne i øjeblikket koster knap 22.800 kroner pr. kvadratmeter.

Hvis du er nysgerrig på at se det dyreste hus til salg på Fyn – så har vi skrevet om det lige her

Del artikel

Andre læser også