MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe livsstilsmesse i weekenden: Det kan du opleve på Valdemars Slot

Af Michael Qureshi

Med over 160 udstillere byder årets livsstilsmesse på Valdemars Slot 19.-21. maj på alt, hvad hjertet begærer.

Med sin smukke rokokostil danner Valdemars Slot for 11. gang den perfekte ramme om årets store livsstilsmesse 19.-21. maj – alle tre dage kl. 10-16.

Mere end 160 udstillere præsenterer tidens trends og tendenser, og byder på alt, hvad hjertet begærer inden for livsstil. Det gør det til en af Danmarks største livsstilsmesser.

På livsstilsmessen kan gæsterne blandt andet opleve nye modeller fra BMW, VW og Tesla, cykler, smykker, modetøj, designmøbler, ting til haven og få inspiration til renovering af hjemmet.

Flere udstillere byder på mad og drikke, så det er muligt at bruge en hel dag på at gå på opdagelse blandt udstillerne og få stillet sulten og slukket tørsten undervejs.

Store hundedage på Lilleskov Slot

Igen i år kan du opleve de store hundedage med Lilleskov Slot. I år er temaet børn og hunde. Her vil være et væld af konkurrencer for alle uanset niveau, bla. Barn og hund, trix mf. . Så tag endelig hunden med.

Der vil være mulighed for at høre om jagt i Danmark, og se opvisninger ved Danmarks Jægerforbund.

Livsstil er forskelligt fra person til person, dette har arrangørerne erfaret igennem de 11 år, de har afholdt livsstilsmesse på Valdemars Slot, og netop derfor byder messen på noget for alle, uanset alder.

”I år rykker SVENDBORG STREETFOOD med os ud på Valdemars slot, og de vil med deres spændende koncept, give de besøgende unikke smagsoplevelse. Der vil være rig mulighed for at nyde frokosten og aftensmaden i det fri.

Svendborg Streetfood har åbent lørdag og søndag fra 10-19 samt mandag fra 10-16,” siger Claus Petersen, direktør for arrangøren CHPevent.

Dato og tid: 19.-21. maj – alle tre dage kl. 10-16. Adresse: Valdemars Slot, Slotsalléen 100, 5700 Svendborg, www.valdemarsslot.dk

Pris: Voksne 100 kr., børn (4-12 år) 25 kr., børn (0-3) gratis.

Del artikel

Seneste nyt