MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

KÆMPE nyhed: Maroon 5 kommer til Odense

Af Christina Frederiksen

Til sommer bliver der mulighed for at skråle med på nogle af de største hits fra de sidste 20 år.

Det amerikanske popband er første hovednavn til næste års festival i Tusindårsskoven og spiller fredag den 23. juni. 

Mens temperaturen udenfor falder, stiger forventningerne til næste års festivaler, og nu løfter Odense-festivalen Tinderbox sløret for et af de store internationale navne, som gæsterne kan se frem til at opleve til sommer.

Det amerikanske popband Maroon 5 er nemlig annonceret som første hovednavn til den syvende udgave af Tinderbox, som i 2023 løber af stablen fra den 22. til den 24. juni i Tusindårsskoven. 

Listen over hits, som Maroon 5 gennem tiden har været afsender på, er mildest talt lang. Få nulevende bands har nydt så stor succes, som Maroon 5 har med intet mindre end 32 Billboard Hot 100-placeringer. Faktisk formåede bandet at figurere på den prestigefulde hitliste hvert eneste år fra 2010 til 2021.

Det hele startede dog tilbage i 2002 med det skelsættende album Songs About Jane, der satte Adam Levine og co. på det musikalske verdenskort med sange som ”This Love”, ”She Will Be Loved” og ”Sunday Morning”. Siden da har deres syv album store bagkatalog budt på singler som ”Makes Me Wonder”, ”Misery”, ”Sugar”, ”Moves Like Jagger” med Christina Aguilera og en række andre samarbejder med toneangivende artister som Cardi B, Kendrick Lamar, Nipsey Hussle, SZA, Juice WRLD, Future og A$AP Rocky.

24-timers presale starter onsdag

Koncerten på Tinderbox er en del af gruppens omfattende 2023-turné, som kommer i kølvandet på udgivelsen af deres seneste studiealbum JORDI, som blandt andet indeholder Megan Thee Stallion-samarbejdet ”Beautiful Mistakes”, ”Nobody’s Love” og ”Memories”, som har rundet en milliard streams på Spotify.

Med offentliggørelsen af Maroon 5 har festivalen taget hul på annonceringerne til næste års festival, som endnu engang vil bringe internationale stjerner til Odense, hylde den sprudlende danske musikscene og fyre op under landets største EDM-fest på den ikoniske, elektroniske scene Magicbox.

Til de mange gæster, der allerede nu ved, at de vil være en del af festen i Odense til sommer, vil der fra i morgen, onsdag den 16. november kl. 10.00 og 24 timer frem, være et begrænset antal partoutbilletter i salg med rabat til 2.095 kroner + gebyr via Tinderbox’ nyhedsbrev. Det officielle billetsalg til Tinderbox 2023 starter den 1. december kl. 10.00

Sidste år markerede endnu et rekordår for den fynske festival, som hen over weekenden dagligt husede 48.000 mennesker efter to års aflysninger.

Se mere her.

Del artikel

Andre læser også