Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Det ser voldsomt ud: Kæmpe øvelse i gang i større område

Af Redaktionen
Presse-fotos.dk
Presse-fotos.dk

Hvis man hører voldsomme lyde, mange sirener og andet så skal man umiddelbart ikke blive nervøs.

Tirsdag den 23. november fra kl. 16 til kl. ca. 21 afholder brandvæsen, redningsberedskab, lufthavnens sikkerhedsberedskab og politiet en stor øvelse i HCA Airport ved Odense.

Det meddeler Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Under øvelsen vil der på lufthavnens område være meget stor aktivitet, og borgerne i området vil under øvelsen kunne se røg og muligvis også ild, men der er altså ingen grund til bekymring, for der er som sagt tale om en øvelse.

Presse-fotos.dk

Så virkeligt som muligt

Formålet med øvelsen er at øve samarbejdet mellem de forskellige redningsmandskaber, således at der hurtigt og effektivt kan sættes ind, hvis der skulle ske en ulykke på lufthavnens område.

”Det er vigtigt for borgernes tryghed og sikkerhed, at vi sammen øver os i et så virkelighedsnært miljø, som det nu er muligt at lave i en øvelsessituation.

Derfor har vi også figuranter med i øvelsen, der bliver klædt og sminket, så de for eksempel ser ud som om, de er kommet til skade”, siger politikommissær Ehm Christensen fra Fyns Politi.

Helt præcist, hvad øvelsen går ud på, holder øvelsesledelsen for sig selv, så deltagerne ikke på forhånd kan forberede sig på, hvad de vil blive mødt af. 

Der vil ikke blive kørt udrykningskørsel under øvelsen, men der vil i og omkring lufthavnen være både synlige køretøjer fra redning og politi til stede. 

Del artikel

Andre læser også