MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

We Will Rock You: Kæmpe Queen-show indtager Odense

Af Christina Frederiksen

En stor majestætisk og powerfuld musikalsk oplevelse venter det fynske publikum.

Det sker, når Queen Machine og Danmarks Underholdningsorkester næste år giver koncert i Jyske Bank Arena i Odense..

Queen Machine hæver nemlig showet til et nyt og uset niveau, når de sammen med Danmarks Underholdningsorkesters mange dygtige klassiske musikere fornyer Queens bagkatalog og bygger bro mellem rocken og den klassiske verden.

Det er begavede, erfarne og kvalitetsbevidste musikere, der skaber en powerfuld og spektakulær koncert med værker som ”The Show Must Go On”, ”Bohemian Rhapsody” og ”We Are The Champions”. Broen bygges mellem de udødelige hits og Danmarks Underholdningsorkesters smukke harmonier og klange.

Stor lyd

Lysten til at bevæge sig langt uden for den klassiske musiks komfortzone er en integreret del af Danmarks Underholdningsorkesters dna.

Orkesteret samarbejder med en bred vifte af bands og musikere fra den populærmusikalske verden, hvor den symfoniske musik bringes ud til danskerne i nye spændende fortolkninger.

“Det bliver et musikalsk festfyrværkeri!

Vi glæder os til at tilføre Queens ikoniske sange en stor symfonisk lyd. Jeg har selv haft fornøjelsen af at opleve Queen Machine og set, hvordan de med en enorm kærlighed til originalmaterialet formår at blæse publikum bagover.

Det bliver en turné med et fuldt arsenal af lysshow og spektakulære kostumer, og sammen med Queen Machine giver vi danskerne en sjælden mulighed for at opleve Queens udødelige hits i symfoniske versioner,” siger Andreas Vetö, direktør for Danmarks Underholdningsorkester.

Koncerten finder sted 16. november 2024 i Jyske Bank Arena.

Billetter kan købes her.

Del artikel

Andre læser også