Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kæmpe scoop: Oplev verdens bedste padelspillere i Odense

Af Christina Frederiksen

Padel er en sport i enorm fremgang i Danmark. Men selvom danskerne i dén grad har taget spillet til sig, så fornærmer man nok ikke nogen ved at sige, at det ikke er her i landet, at verdens bedste spillere skal findes. De kommer i stedet fra Spanien og Argentina, og i weekenden kan nogle af dem opleves i PadelPadel i Odense.

Den officielle World Padel Tour kommer nemlig til Danmark i næste uge, og 96 af spillerne fra verdens top 100 skal spille kampe i Odense for at kvalificere sig til turneringen, Danish Padel Open. De 22 bedste par i verden er kvalificeret direkte til Danish Padel Open, der spilles i Hillerød fra tirsdag til søndag. Det betyder, at det er de par, der ligger på plads 23 og nedefter, der kommer til Odense. Og der er virkelig noget på spil for disse spillere.

”De lever et hårdt liv. Når du ligger nummer 22 og op, får du alt betalt, mens spillerne på pladserne herunder selv betaler deres billetter og hoteller rundt om i verden. Så det er lidt hårdt at rejse fra Sydamerika til Danmark for så at tabe den første kamp og være ude af turneringen. Der er meget på spil for spillerne,” siger tournament director for Danish Padel Open Mikael Thobo.

Tre spillere, du skal holde øje med

Der er et par enkelte danske spillere med ved hovedturneringen i Hillerød. Blandt andre odenseanske Trine Bassett, der har kvalificeret sig på et wildcard. I kvalifikationsturneringen i Odense deltager Mads Laudrup. Men der er ikke de store forventninger til danskerne.

”Det vil være en meget stor overraskelse, hvis en dansker skulle vinde turneringen,” siger Mikael Thobo, der her giver tre tips til, hvilke spillere man skal tage i PadelPadel for at følge.

”Lørdag klokken 16 spiller Mads Laudrup. Han plejer at trække mange tilskuere. Søndag er det svenske Amanda Girdo, man bør se. Hun er 19 år og superdygtig. Hun kunne godt ende i verdenstoppen. Og mandag er det spanske Uri Botello, man skal se. Han er med helt i top,” siger Mikael Thobo.

For at komme videre til hovedturneringen i Hillerød skal deltagerne vinde alle seks kampe i PadelPadel. 96 spillere kommer til Odense. Af dem går kun otte videre til Hillerød.

Det er gratis at komme ind og se kampene i PadelPadel

Hvad: Kvalifikationsturnering til Danish Padel Open

Hvor: PadelPadel, C.F. Tietgens Boulevard 34K, 5250 Odense SØ

Hvornår: Lørdag-mandag. Kampene starter kl. 10.

Del artikel

Andre læser også