Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Efter 9 år er det slut: Kæmpe skønhedsklinik i centrum lukker

Af Christina Frederiksen

Den har eksisteret i 9 år, men nu må odenseanerne snart gå et andet sted hen og få ordnet negle.

Jennails i Kongensgade 69 lukker nemlig.

Det fortæller indehaver Jenna Jupin i en mail til MigogOdense:

“Min 234 kvm negleklinik og akademi i Kongensgade lukker 27. april 2024 (…)

Indtil da, fortsætter mit negle-akademi på den ene etage og unikke fodbehandlinger og skinnende negle som vanligt i klinikken på den anden etage i mine hyggelige ny-nordiske rammer i Kongensgade 69.”

Årsagen til, at Jenna Jupin vælger at lukke klinikken er, at hun har lyst til at udleve nye drømme.

“Jeg skabte det univers med en skønhedsklinik og undervisningsvirksomhed i Kongensgade, som var min største drøm, men i årenes løb har det affødt nye drømme, som jeg har brug for mere ro omkring mig til at kunne realisere.

Efter at have været selvstændig i snart 20 år, har mine prioriteter ændret sig – det liv jeg ønsker at leve, imens mine børn stadig er børn i nogle år endnu, kan bedre forenes med det nye setup,” siger Jenna Jupin.

Det nye setup beskriver hun således:

Fortsætter solo, men ikke i Kongensgade

“2024 bliver året, hvor jeg vil fokusere mere på at levere undervisning, udvikle negleprodukter og ikke mindst lave negle som min hobby og passion – sådan som det hele startede.

Jeg har siden lockdown leveret undervisning i negleteknik online og udgivet en E-bog,  som jeg kan mærke der er en stigende interesse for. Derfor er der ikke længere brug for så store lokaler,” siger Jenna Jupin.

Men selvom klinikken i Kongensgade lukker, så fortsætter Jennails – men altså i nye rammer, fortæller indehaveren:

“Jeg har valgt at fortsætte min rejse solo, så Jennails fortsætter: Du kan stadig blive uddannet, både fysisk og online, og du kan stadig få lavet negle af mig efter, at jeg lukker i Kongensgade, blot i mit nye setup, som jeg vil fortælle meget mere om efterhånden, som det tager form.

Tak til dem der har været med på min rejse, og jeg håber at gamle såvel som nye kunder har lyst til at besøge min klinik inden den lukker.

Du kan booke en tid online på www.jennails.dk.”

Hvis man vil følge udviklingen, kan man gøre det på på Instagram.

Jenna Jupin er i øvrigt også kendt fra DR2-programmet “Dronningerne af neglekunst”, der blev sendt i 2020.

Del artikel

Andre læser også