Kæmpe succes i hele landet: Kom til stort Vintage Deluxe Marked i DOK5000

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen
Aalborg-parret Katerina Freng og Mikkel Aagaard, der står bag det store Vintage Deluxe Marked
Aalborg-parret Katerina Freng og Mikkel Aagaard, der står bag det store Vintage Deluxe Marked

Vintagemarkeder er et kæmpe hit rundt omkring i landet, og i Odense elsker vi dem også i stor stil.

I november kan vi se frem til at få besøg af Vintage Deluxe Marked her i Odense, når de lægger vejen for DOK5000 på Odense Havn fra 15. – 17. november.

De er kendte for at samle Danmarks bedste vintagebutikker under ét tag i både Aalborg og København, og du kan se frem til lækre kvalitetsvarer inden for alt fra klassiske designmøbler, rå industriel design, keramik, fransk landstil, nordisk landstil, retro, unikke fund og kuriosa.

Hvis du er mere er til vintage-tøj, så skulle Vintage Deluxe Marked efter sigende også være det helt rigtige sted for dig.

Vin- og champagnebar og foodtrucks

Der vil være forskellige foodtrucks på markedet, hvor du kan stille sulten undervejs, og de byder på alt fra frokost, kage, snacks og drikkevarer.

Derudover vil der også være en kaffebil med lækker kaffe og juice og ikke mindst en lækker fransk vin- og champagnebar.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Vi glæder os VILDT til at I skal opleve @theoldgaragedk i BÅDE København på @docken.dk – 18.-20.oktober og i Odense på @dok5000_odense – 15.-17.november 💫✨ Stine og Dennis er det super seje team bag og til dagligt kan du finde dem i Viborg, hvor de har deres butik. Hos @theoldgaragedk finder I ALT man kan drømme om i rå industrielt interiør og kuriositeter ✨ det første billede er fra deres stand på @Docken Tilbage i januar da @vintagedeluxemarked sidst gæstede København 💫 SÅ SKYND JER IND OG KØB JERES BILLETTER ALLEREDE NU PÅ vintagedeluxemarked.dk – her kan I også se meget mere om hvor, åbningstider, de andre udstillere og meget mere ✨💫 Vi glæder os til at se jer 😊🥰 #vintagedeluxemarked #vintage #vintagemarked #vintageshop #vdm19 #vintagedeluxemarkedodense migogodense #vdmodense #odense #vintageiodense #danmarksbedstevintagebutikker #retro #industrielt #design #keramik #boligindretning #trend #boligfornyelse #keramik #unikkefund #fantastiskefund #bellevuevintage #mitodense #mitodenselive #vintagedeluxemarkedodense #visitodense #detskeriodense #bonnier #bellevuevintage #visitcopenhagen #mitkøbenhavn #migogkøbenhavn #detskerikøbemhavn #detskerpåøsterbro

Et opslag delt af Vintage Deluxe Marked (@vintagedeluxemarked) den

Indtil videre har følgende udstillere meldt deres ankomst

HELMER Design & Antik
UNIK Odense
SeChloe
Frk. Lilla Vintage
Karstens Antik
Luffes Antik
Real Retro
Retro og Livsstil
RETRO_BY_B
Oldtreusers.dk
EZPACE.dk
Franske Loppefund
emsVintage
Ville Kulla
Le Renard
Rosengade 1
Olibrius Vintage De luxe
The Old Garage
Freng Brocante
Genbrugbare.com

Sådan kommer du med

Vintage Deluxe Marked har åbent både fredag, lørdag og søndag.

Fredag kan du købe en VIP / Early Bird billet til 150 kr. (eller 120 kr. online), som giver adgang fra klokken 16.00 – 20.00. Derudover får du også et glas bobler og et armbånd, der gælder til entré hele weekenden.

Lørdag har de åbent fra 10.00 – 18.00, hvor indgangen koster 50 kr, mens man søndag har åbent fra 10.00 – 16.00, også for 50 kr. for en indgangsbillet.

Børn under 14 år er gratis i følge med en voksen.

Hvad: Vintage Deluxe Marked
Hvor: DOK5000
Hvornår: 15.-17. november

Du kan finde mere info her.

Vær vor gæst: Kom til kæmpe Disney Karaoke event i Odense

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Hvis der er Ingen bånd, der binder dig torsdag den 17. oktober kl. 20.00, og du gerne vil synge En tosset sang, skal du tage dine venner under armen og Føl hvordan dit liv bliver fyldt med glæde til Disney Karaoke på Studenterhus Odense. 

Arrangørerne sørger for Det rent og skært nødvendige; du skal bare komme ned til arrangementet med din sangstemme smurt og Lad det ske.

Karaoke-aftenen er gratis, så Når du ser et stjerneskud behøver du ikke ønske, at du havde råd til at deltage, men du opfordres til at tilkalde den gode fe og tilføje lidt Bibbidi bobbidi boo til dit outfit – de bedste kostumer vinder nemlig præmier.

Så tag det roligt! Karaoke er det bedste på jorden. Vælg en melodi, som gør dig fri, og lev efter mottoet Hakuna matata. 

En del af Magiske Dage

Disney Karaoke er en del af festivalen Magiske Dage, arrangeret af Odense Bibliotekerne, som løber fra torsdag den 17. oktober til og med lørdag d. 19. oktober.

Der vil være massevis af gratis og betalte aktiviteter rundt om i byen hele ugen; bl.a. mini-Quidditch, kosteværksted, escape rooms og en magisk markedsplads for blot at nævne et par eksempler.

Du kan finde programmet for den magiske festival på MigogOdense.

Læs mere om Disney Karaoke her.

Hvad: Disney Karaoke

Hvor: Studenterhus Odense, 5000 Odense

Hvornår: Torsdag d. 17 oktober, fra kl. 20.00

 

 

H.J. Hansen Vin fylder 190 år: Fejres med smagsprøver og gode tilbud

Skrevet af: Emil Kjær Jørgensen

En ung forfatterspire var på besøg i hjembyen Odense, da købmandsgården H. J. Hansen for første gang slog dørene op i Vestergade.

Forfatteren hed H. C. Andersen, og H.J. Hansens grundlægger hed Jørgen Jacob Limkilde.

Søndag d. 20. oktober er det 190 år siden.

Det fejres med smagninger, smagsprøver og ikke mindst gode rabatter på bedste købmandsvis.

Det skriver HJ Hansen i en pressemeddelelse.

Smagsprøver i de autentiske rammer

HJ Hansen er en del af 50 Vinspecialisten-butikker over hele landet, og omfanget er mange gange større end dengang.

Derfor inviterer man også hele øen indenfor til denne særlige begivenhed.

“Vi vil give tilbage til de mennesker, der har muliggjort, at vi har kunnet eksistere i så mange år: Kunderne,” fortæller ejer af den gamle familievirksomhed, som i dag også er kendt som genvindingsvirksomhed, Jens Hempel-Hansen.

“Vi slipper aldrig den historik, vi kommer af og de værdier, der ligger heri. Og heldigvis bliver de også delt i Vinspecialisten-butikkerne på Fyn og i resten af landet.”

Hansen Vins jubilæum markeres d. 25. og 26. oktober i butikken på Vestergade 97.

Her vil bl.a. være små Riedelsmagninger, hvor man kan opleve glassenes store betydning for oplevelsen af vinen.

Der vil være smagsprøver og udskænkninger, og så giver butikken ikke mindre end 25% rabat på størstedelen af det store sortiment.

“Vi elsker simpelthen de produkter, vi sælger og synes, det er fascinerende, at der findes så mange små og større producenter, som kaster deres liv og sjæl ind i det, de laver.

Samtidig ser vi også fremad og følger med tiden, ikke mindst når vi tilpasser os klimadebatten. Vi sælger rigtig mange økologiske og biodynamiske produkter i butikkerne, ligesom selve princippet i genvinding, som har været en del af virksomheden siden 1880, jo netop er grønt og klimavenligt.”

Værdierne er vores DNA, og ved vores 100-års jubilæum i 1929 skrev Fyens Stiftstidende, at det var ’med hygge og tryghed’, at H. J. Hansen kunne fejre jubilæum ’i en tid med rastløshed’ og ’hvor traditioner sank i grus’.

Det er altså på ingen måde noget, vi lige har fundet på til lejligheden og jeg synes, at man skylder sig selv også at få sådan en indkøbsoplevelse.”

Hvad: 190 års fødselsdag med smagsprøver og 25 & rabat
Hvor: HJ Hansen, Vestergade 97
Hvornår: d. 25. og 26. oktober

Sker i weekenden: Odense Baby og Børnebazar vender retur med kæmpe marked

Skrevet af: Nathalia Hentze Nielsen

Odenses største baby- og børnebazar vender stærkt tilbage i efteråret.

Søndag den 20. oktober afholdes det store børnemarked i FKS Hallen fra kl. 09.30 til 15.00, og der vil være rig mulighed for at forberede børnenes garderobe til de kolde efterårs- og vintermåneder.

Det er 14. gang, at det populære marked afholdes i Odense, og som altid vil der være både genbrug samt nye varer at vælge mellem.

Billetter koster 25 kr ved indgangen, mens børn under 12 år får indgangen gratis i følgeskab med voksne.

Husk kontanter eller MobilePay

Der vil være mellem 50 til 70 stande til markedet med en blanding af private og erhverv, som sælger ud.

Arrangørerne anbefaler gæster at tage kontanter med, da der ikke er mulighed for kontant udbetaling med Dankort, eller alternativt at installere MobilePay på telefonen.

Baby og Børnebazar afholdes kun to gange om året – i april og oktober – så det er med at komme afsted den 20. oktober, hvis der skal gøres et billigt og godt kup.

Læs mere her.

Hvad: Baby og Børnebazar
Hvor: FKS Hallen, Tranehøj 5, 5250 Odense
Hvornår: 20. oktober, 09.30-15.00