MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Gode tilbud og gratis kaffe: Love Butler fejrer genåbningen med stil

Af Redaktionen
Foto: Love Butler
Foto: Love Butler

Kærligheden overvinder alt.

Det har Love Butler taget alvorligt, og de har ikke ladet sig ikke slået ud af kampen mod corona og dens effekt den har på lokalsamfundet.

Det har gjort, at de længe har arbejdet hårdt uden at kaste håndklædet i ringen, og fortsat deres mission om at forny kærligheden hos fynboerne.

De har længe glædet sig til, at landet skulle åbne op igen, hvor de endelig kunne byde deres elskede kunder ind i deres dessertbutik i Vestergade 50, og give dem en god oplevelse.

Eftersom at landet ligeså småt åbner sig op igen, får de nu endelig mulighed for at lave en stor åbningsceremoni, som bliver noget helt spektakulært.

Nyrenoveret dessertbutik

“Vi har i vores renovation af butikken lagt stor vægt på, at man får en god oplevelse, så snart man træder ind i vores café. Derfor har vi også gjort ekstra meget ud af detaljerne,” siger Love Butler om den nyrenoverede butik.

Ved blot at kigge på deres menukort der er blevet lavet på en kunstnerisk og kreativ måde, kan man få en god oplevelse af 3D-grafitti malingen, der er blevet lavet med kærlighed og professionalitet.

Ligesom deres tidligere butik, vil de igen have montresalg i den nye butik. Med andre ord vil det betyde, at man ikke behøver at bestille på forhånd, hvis man bare lige ønsker at have nogle stykker med på farten

Så kan man nemlig stikke hovedet forbi og købe deres lækre chokoladeovertrukne jordbær på stedet. De får dog hurtigt udsolgt når det angår montresalg, og derfor gælder det også om at købe det i god tid inden de får udsolgt.

Ny butik betyder også nye åbningstider.

Man får nu mulighed for at besøge Love Butler lidt tidligere end de gamle tider, nemlig fra kl. 8 om morgenen hver dag.

Dog bliver lukketiden også ændret til, at de lukker lidt tidligere, nemlig kl. 16 alle dagene, undtaget om søndagen, med en lukketid kl. 13.

Nyt lækkert produkt i vente

 Vi har spændt ventet på at Love Butler skulle løfte sløret og udvide deres sortiment med nye drikkevarer, som de ikke har haft mulighed for i deres gamle butik.

Og dette har de valgt at gøre med italiensk stil, hvor butlerdrengene nu har fået fat i et af Danmarks bedste kafferisterier, og står nu klar til at sælge kvalitetskaffe.

“Kaffemaskinen er en italiensk en af slagsen. Det der gør den speciel er at den er håndbygget, hvilket betyder at alle detaljer på den er unikke, og ikke mindst smagen og duften af varme Italien,” fortæller de.

Love Butler har nogle helt fair kaffepriser, hvor prisen på deres kaffe hverken er for billig eller dyr. Deres ønske er nemlig at give alle Fynboerne et alternativ til de nuværende caféer.

Gratis kaffe til alle på genåbningsdagen

 Love Butler vil tilbyde gratis kaffe til deres genåbningsdag på lørdag d. 24. april, fra kl. 10-11.

Hele dagen kan man købe 2 valgfri varme drikke og få 4 chokoladeovertrukne jordbær med til en værdi af 79 kr.
(Kan ikke kombineres med andre tilbud)

Af varme drikke kan der vælges imellem: Dobbelt espresso, Americano, Caffe Latte, Cappuccino og Cortado.

Love butler har flere spændende projekter i støbeskeen, såsom nye produkter og ikke mindst nye samarbejder på vej.

Hvis du ikke allerede følger dem på deres sociale medier, så er det helt sikkert det værd at følge Love Butler på Instagram, Facebook og LinkedIn.

Her laver de regelmæssigt opslag og holder deres følgere opdateret om deres seneste nyheder, fortæller gode historier, og giver gode tilbud.

Besøg dem i Vestergade 50, 5000 Odense C.

Del artikel

Andre læser også