MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

Kaffebar i to etager åbner snart i Odense: Så fed bliver den nye Starbucks

Af Stine Kjølby Christensen

I november måned kunne vi offentliggøre, at den verdensomspændende kæde, Starbucks, havde i sinde at åbne sin næste kaffebar i down town Odense.

Placeringen skulle efter planerne være i Vestergade 21 lige over for Rådhuset.

Disse planer ser ud til at nærme sig målet, og i april/maj kan forventes odenseanerne for første gang at kunne træde ind i de splinternye lokaler.

Starbucks bliver naboer til flere attraktive steder som MASH, Druen & Bønnen, Magasin, Flakhaven m.fl.

Det er Nordicals Odense, der har stået for udlejningen af de nye lokaler – og nu er tegningerne blevet offentliggjort.

Illustration: Nordicals/Starbucks

Der bliver tale om en flot og moderne kaffebar, der opdeles i to etager og med siddepladser til 60-70 gæster.

Med den gode placering ud mod gåganden medfølger også et attraktivt område med udeservering med plads til ca. 25 kaffedrikkende gæster.

Et område, der især forventes at blive populær i sommerhalvåret, hvor du kan nyde din kaffe med udsigten til Odenses pulserende byliv.

Vigtig strategisk placering

Det er Salling Group der har rettighederne til Starbucks-brandet i Danmark, og i en pressemeddelelse glæder de sig over, at man nu rykker helt ind i hjertet af Odense.

“Vi har længe ønsket at åbne en Starbucks i det centrale Odense.

Byen er en vigtig strategisk placering for os, og vi kommer til at åbne en flot café med en smuk indretning, som vores gæster vil kunne relatere til byen.

Vi kunne ikke ønske os et bedre sted for den næste Starbucks. Her er det let både at parkere og komme gående for tage en kaffepause,” forklarer Head of Franchise i Salling Group, Michael Hald.

Illustration: Nordicals/Starbucks

Perfekt til en shoppetur og hygge

Åbningen af en selvstændig Starbucks kaffebar i Odense er faktisk et lidt utraditionelt træk her i Danmark. Typisk har man nemlig placeret Starbucks steder med tilknytning til Salling Group som Salling, Bilka og så videre.

Ifølge Head of Franchise i Salling Group, Michael Hald, er gågaden en fantastisk placering for STARBUCKS, der er verdens største kaffekæde, fordi gågaden er et centralt og attraktivt sted med masser af liv.

I caféen kan gæsterne nyde både varme og kolde drikke.

På menukortet – der i øvrigt følger årstidernes skifte – findes også et udvalg af lækre sandwich og salater samt morgenmad og STARBUCKS helt specielle Ready-to-Eat produkter.

Salling Group, der står bag åbningen og driften af caféen, forventer at skulle ansætte 12-15 nye baristaer, desuden skal man finde Fyns dygtigste Store Manager til at drive caféen.

Caféen forventes som sagt at åbne i april/maj 2020.

Del artikel

Andre læser også