MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

14. september 2024
Kl. 18.30 - 22.00

Alex Vargas og Oh Land

Nyd den særlige stemning og oplevelse når Alex Vargas og Oh Land spiller på scenen i Den Fynske Landsby. De kan opleves den 14 September 2024!

Alex Vargas

Alex Vargas har de seneste år taget landet med storm. Med en sjælfuld vokal, flotte melodier og teknisk dygtighed leverer han et internationalt format, og det bliver ingen undtagelse når Alex Vargas træder ind på scenen i Den Fynske Landsby og forkæler publikum med hans kreativitet og dedikation til musikken.

Med hits i bagkataloget som ”Giving Up The Ghost”, ”Till Forever Runs Out” og ”Solid Ground”, anmelderroste – og udsolgte koncerter landet over er det absolut ikke ”hvem-som-helst”, men derimod en ægte publikumsfavorit der spiller i de idylliske omgivelser lige midt i Odense.

Oh Land

Oh Land skrev og producerede sit debut album ´Fauna´ i 2008. Siden da har Nanna Øland Fabricius udgivet fire albums og en lang række hit singler som White Nights, Sun of a Gun, Renaissance Girls og Speak Out Now – samt tourneret rundt i verden flere gange, både som hovednavn og support for bl.a. Katy Perry og Sia.

Som sangskriver har hun arbejdet med Pharrell, Sia, John Legend og Tricky.

Efter syv år i New York har Nanna igen fået fast base i Danmark, hvor hun bl.a. har medvirket i film, komponeret musik til teatre, symfoniorkestre og haft en hovedrolle i opsætningen af De Syv Dødssynder på Den Kgl. Opera i København.

Oh Land released hendes 6. album “Loop Soup” i september 2023.

 

Finder sted: Den Fynske Landsby