MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

20. september 2023
Kl. 19.30 - 21.30

Amin Jensen – Comedy & Opera

Oplev komikeren og entertaineren Amin Jensen optræde på Café Rouge!

Amin Jensen, en tidligere taxichauffør, dørmand, massør, vinduespudser og gaffeltruckchauffør, er i dag en af Danmarks mest betydningsfulde komikere og entertainere. Han begyndte på stand-up scenen i begyndelsen af 90’erne og har udviklet sig til både entertainer og operasanger. Amin har opnået imponerende bedrifter som den tungeste person til at nå toppen af Kilimanjaro, og han har cyklet til Paris med Team Rynkeby. Han er kendt for sine morsomme parodier og livsobservationer, Armin får simple hverdags ting til at blive hyldene morsomt. Amin går altid til grænsen, men aldrig over.

Alle kender Hit Med Sangen, der selv i genudsendelserne lå nr. 1 på top 20 i seertal. Dette er nok en af de eneste gang i TV-historien det er sket. Amin er også flere gange blevet kåret som årets TV-vært. Blev kåret i 2003 som årets kunstner og fik den gyldne Mic.

I sommeren 2003 debuterede han som Revy Skuespiller og høstede også der fantastiske anmeldelser. I 2005 var Amin på turné med sit nyeste show ”Blæs På.dk”. Her fik han top anmelders fra landes aviser.

I foråret 2008 spillede Amin rollen som Keld i musicalen ”Olsen Banden”, og i efteråret 2008 var han på turné i landet med sit 15 års jubilæums show ”Stort II”. I foråret og efteråret 2010 var Amin på turné med sit nye show ”Fyrre – Fit og Fattig”.

Amin optræder intimt med en bred vifte af hans bedste numre samt nye ting, den 20 September 2023 kl 19.30 på Café Rouge (Møllergade 21, 5700 Svendborg)!

 

Finder sted: Café Rouge