Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

26. november 2022
Kl. 10.00 - fre Kl. 16.00

Besøg Lindestrup Station

Hjemmeside
Hjemmeside

Besøg Lindestrup Station fra Julehjertets hemmelighed på Danmarks Jernbanemuseum.

Træd ind i årets DR-julekalender Julehjertets Hemmelighed og mærk julemagien. Vi har flyttet Lindestrup Station ind på museet og er rejst tilbage i tiden til 1850. Kom helt tæt på vognene, som har spillet en særlig rolle i julekalenderen.

Oplev på egen hånd, hvordan det var at rejse med tog i 1800-tallet. Sid på de hårde træsæder i 3. klasses kupéen, som hverken havde toiletter, varme eller lys.

Julehjertets Hemmelighed
DR’s nye julekalender Julehjertets Hemmelighed foregår i 1850 i landlige omgivelser. Hovedpersonen er den unge pige, Karen, der arbejder på den lokale herregård, hvor hun blandt andre møder sønnen på herregården. Karen glæder sig altid til jul, for så ser hun sin ven, nissen Rumle, igen. Men mørke kræfter overtager herregården, og Karen og Rumles venskab og julens magi hænger i en tynd tråd.

Kom med bag kulissen på årets DR-julekalender, og opdag aktiviteter rundt omkring på filmlokationerne, hvor du kan gå i filmoptagelsernes fodspor. Som en julestjerne stråler udstillingen ud til fynske lokationer, der har været med i optagelserne. Her er juleaktiviteter og åbent på udvalgte dage.

 

Finder sted: Jernbanemuseet