MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

11. maj 2024
Kl. 19.00 - Hele dagen

Dance præsenterer: Willum & Matongo

DANCE inviterer endnu engang indenfor til lækker musik, hvor du kan opleve MATONGO & WILLUM!

Om willum:
Et af de nyeste skud på stammen af dansk hiphop musik går under kunstnernavnet, willum. Med storytelling I højsædet og en sans for at kombinere hans bløde vokal, med en melodisk og bastung produktion, tager willum sin lytter med på en rejse igennem Københavns natteliv, hvor tid ikke er et problem og nysgerrighed er drivkræften. Willum er en talentfuld sanger og rapper, der bl.a. også har været sangskriver på MAS “Dårlig Vane” og “Kemikalier” (ft. KESI).
Med inspirationskilder fra den amerikanske Hip Hop og RnB scene, som Drake og Brent Faiyaz, handler det for willum om at vække følelser i lytteren, om det er glade dage eller nedturen, så er målet er at skabe noget folk kan spejle sig i.

Om Matongo:
Født i Congo, opvokset i Normandiet og med sine teenageår i Brønderslev og Århus har Emmanuel Matongo med sig i rygsækken en spraglet oppakning; Et samsurium af tilhørsforhold og flygtige indtryk, der fik ham til at skrive digte i folkeskolen og sange i gymnasiet. På et højskoleophold mødte Matongo Frederik Reese, og sammen skabte de “føl som”’s melankolske univers, farvelagt af Matongos vokal over Reese’s produktioner. Nu debuterer Matongo som soloartist, med moderne lyd og knivskarp dragende lyrik. Høj teknisk kunnen, en skudsikker identitet og frem for alt, en gennemsyrende musikalitet – dét definerer Matongo.

Dørene åbner kl. 19:00 og musikken begynder kl. 20:00, så kom i god tid

DANCE har været med til at skabe en platform hvor nye artister fra hele landet kan komme og vise deres musik frem.

Der er fokus på at skabe en kreativ og inkluderende atmosfære og dance er kendt for at kunne formå at connecte folket med de unikke og spændende koncerter som vi inviterer ind til.

 

Finder sted: Kulturmaskinen