Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

7. juli 2022
Kl. 17.00 - 20.00

Torsdagskoncerter i Kongens Have: Stine Bramsen, Calby, med flere.

Facebook
Facebook
Efter to års nedlukning vender de traditionsrige Torsdagskoncerter tilbage i 2022, når plænen i Kongens Have igen omdannes til samlingspunkt og folkefest for byens borgere, hver torsdag i juli måned.
Torsdagskoncerterne i Kongens Have har i mange år været en institution i Odense, hvor mange tusind odenseanere og fynboer mødes på kryds og tværs for at hygge sig, høre gratis musik og nyde sommeren i byen.
Torsdagskoncerterne har eksisteret i mere end 30 år, og har over 20.000 årlige gæster. Koncerterne har tidligere været administreret og afviklet af Odense Kommune, men efter en åben ansøgningsrunde, på baggrund af en kommunal omstrukturering, har By- og Kulturudvalget og Økonomiudvalget besluttet at det nu er Odense Live Fonden, der driver Musikhuset Posten og Musikhuset Dexter, der skal arrangere og afvikle koncerterne.
Torsdagskoncerterne har altid været en fest for alle, og derfor er udvalget af koncerter i år også bevidst genremæssigt brede, så der netop er noget for enhver smag, men også mulighed for at man kan få udvidet sin musikalske horisont og lære ny musik at kende, helt gratis.
Årets hovednavne er på plads og der vil løbende blive tilføjet flere navne.
Foreløbigt program:
7. juli: Stine Bramsen & Calby, med flere.

 

Finder sted: Kongens Have