Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. februar 2024
Kl. 12.00 - 15.15

Danmarks Indsamling på TietgenSkolen hhx

Cirka 400 elever fra 2. g har siden 8. januar haft Danmarks Indsamling på skoleskemaet. Årets tema er ‘Sult og Fejlernæring’.

Den 17. januar kom Anja Lovén, foredragsholder og stifter af nødhjælpsorganisationen Land Of Hope, og holdte oplæg for vores elever, hvor hun fortalte om hendes arbejde i Nigeria, som pt. er verdens 3. fattigste land.

Dette satte en alvorlig og motiverende ramme for vores elever, der alle så alvoren af årets tema. Alle klasserne fra 2.g har arbejdet hårdt for at planlægge og arrangere en masse spændende aktiviteter og boder, der kan være behjælpelige til indsamlingen. Vores store event er på skolen d. 2. februar – her er der åbent for alle fra 12:00 – 15:15. Fra klokken 15.15 åbner en café, hvis overskud også går til indsamlingen.

Her kan alle komme og tjekke boderne ud, deltage i konkurrencer – og på alle mulige andre måder støtte op om vores elevers mange projekter, der alle er til gavn for Danmarks Indsamling. Vi donerer hele beløbet til Danmarks Indsamling-tv showet den 3. februar.

Du kan bl.a. opleve boder som: 

  • Salg af fedt sportmerch som f.eks. fodboldtrøjer og bolde med OB.
  • Fifa-turnering
  • Rengøring/støvsugning af din bil
  • Komme af med frustrationerne hos “Det muntre køkken” – hvor du kan smadre tallerkner
  • Salg af lækre snacks til at stille både sulten og tørsten, f.eks. deluxe toast, vafler, flæskestegssandwich, pizzasnegle, pommes frites, kage, varm kakao, slush ice og meget mere.
  • En klasse har planer om at indføre ”betalingsparkering” på skolen den dag, hvor det opfordres til, at man giver en 5er til indsamlingen.

Og meget, meget mere.