Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

2. februar 2023
Kl. 16.00 - lør Kl. 21.00

Den stundesløse

Hjemmeside
Hjemmeside

LUDVIG HOLBERGS TIDLØSE KOMEDIE OM KÆRLIGHED OG INDBILDT TRAVLHED

Vi kigger mere på skærmen end på hinanden, mens møder og aftaler hober sig op. Ja, vi er efterhånden så stressede, at vi slet ikke har tid til at have travlt. Vi skal nå så meget, at det føles, som om vi ingenting når.

Lyder det bekendt? Bare rolig – det er slet ikke noget nyt. Bare spørg hr. Vielgeschrei.

Han løber forvildet fra det ene til det andet. Han er en hvirvelvind af indbildt effektivitet, der gør både sig selv og omgivelserne rundtossede. Til gengæld glemmer Vielgeschrei det vigtigste – sin familie.

Vielgeschreis teenagedatter, Leonora, er blevet hovedkulds forelsket i den unge Leander, men han kan ikke bede om Leonoras hånd, fordi Vielgeschrei har alt for travlt. Blandt andet med at love Leonora væk til sin bogholders søn.

Men husets gæve tjenerinde, Pernille, er både snu og handlekraftig, og snart lægger hun en snedig plan, der får kærlighedsintrigerne til at tage fart. Da storsvindleren Oldfux pludselig dukker op, er forvirringen total, og snart udnytter alle skruppelløst den fortravlede Vielgeschreis dårlige hukommelse.

Den stundesløse er Holbergs vanvittige stress-komedie fra 1726 om forviklinger, forelskelser og om at have alt for travlt med ingenting.

SPILLETIDER:
HVERDAGE KL. 19.30
LØRDAGE   KL. 16.00

 

Finder sted: Odense Teater