Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

15. september 2022
Kl. 14.00 - lør Kl. 19.00

Det europæiske slagtehus

Hjemmeside
Hjemmeside

ENESTÅENDE, STORSLÅET OG VOLDSOMT

Oplev den største Shakespeare-opsætning på Odense Teater nogensinde

Det bliver en once in a lifetime oplevelse når Odense Teaters kæmpestore satsning Det europæiske slagtehus spiller på Store Scene. Hele Odense Teater: skuespillere, værksteder, designere og scenefolk arbejder intenst for at realisere en teateroplevelse langt ud over det sædvanlige.

Det bliver ikke teater, som du plejer at opleve det, når instruktør Tue Bierings legesyge version af Shakespeares The wars of the roses bliver opført. Det europæiske slagtehus tager dig på en gigantisk teaterrejse gennem 8 af Shakespeares kongedramaer fra Richard 2. til Richard 3.

Handlingen, karaktererne og portrætterne af magtens spil er Shakespeares, men væk er versemål og gammeldags sprogbrug. Sproget er nutidigt og stiller knivskarpt på alt det, der sker i den dramatiske historie.

I en kaotisk verden hvor krig og voldsomme politiske strømninger har kastet den vestlige civilisation ud i en voldsom identitetskrise, må vi lede efter nye spørgsmål og måske også nye forklaringer i fortiden. Og her er ingen klogere end gode gamle Shakespeare og hans eminente portrætter af magtens spil og krigens egen indre logik.

Det europæiske slagtehus gør os klogere på, hvad der er på spil når mennesker slås om magten, og vi ser alt fra magtsyge og magtfuldkommenhed til magtesløshed og apati på denne tour de force igennem noget af Europas mest blodige historie.

Forbered dig på en oplevelse du aldrig glemmer.

Spilletidspunkter:
ONS. – FRE. KL. 17.30
LØR. – SØN. KL. 14.00

 

Finder sted: Odense Teater