Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

8. november 2022
Kl. 19.30 - ons Kl. 21.00

En lille smule ubehag

Hjemmeside
Hjemmeside

RYSTENDE KOMISK CANCER-MONOLOG

Et empatisk, varmt, rørende og rystende morsomt skuespil om… prostatakræft. Ja! En lille smule ubehag er en fantastisk historie om noget helt igennem forfærdeligt. Den prisbelønnede amerikanske dramatiker Jeff Metcalf har skrevet et bemærkelsesværdigt humoristisk og følsomt drama om hans egen transformerende rejse igennem kræften.

I En lille smule ubehag får en 55-årig professor konstateret den hyppigste cancerform blandt mænd. Skuespiller Holger Østergaard zapper ind i de følelsestilstande og karakterer, som Frank Fjordby møder på sin vej, da han med ét bliver gjort til patient. Fra drænende bivirkninger og angstprovokerende venteværelser til intime samtaler med læger, familien, døden og såmænd også Franks sammenbidte ringmuskel, der ikke vil åbne sig for videnskaben.

Tag med på en gribende one-man mission, der kanaliserer frygten og sårbarheden, men som også er belagt med et tykt lag komisk guld, der vækker håbet.

29% Befriende ironi

32% Uforsødet kræftberetning

2% Man flu

37% Knæk cancer-drama

 

BAGOM

Prostatakræft er den hyppigste form for kræft hos mænd i Danmark næst efter overfladisk hudkræft. Prostatakræft forekommer hos 17% af alle mænd, men er kun dødsårsag hos 3-4%.

 

En lille smule ubehag er et gæstespil fra Teatret Svalegangen.

 

Finder sted: Odense Teater