MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

27. marts 2024
Kl. 20.00 - 21.30

FAUSTIX

Oplev FAUSTIX live på Posten den 27. marts 2024 Kl. 20.00!

Faustix er en dansk DJ og producer som i over 10 år har gjort sig bemærket på den danske musikscene!

Han er kendt for sin succes inden for elektronisk musik og har arbejdet med forskellige musikgenrer som dance, pop og elektronisk musik. Faustix er kendt for at remixe og producere sange for en række internationale og danske kunstnere. Han har opnået popularitet med sine originale numre samt remixes af kendte sange. Faustix har været en markant skikkelse inden for den danske musikscene og den globale elektroniske musikverden.

Han har lavet musik med flere internationale artister, blandt andet med top producere og artister som Diplo, Major Lazer, Chris Brown, David Guetta og mange flere.

I Danmark har Faustix vundet et hav af priser ved landets awardshows og har de seneste år også gjort sig bemærket med imponerende liveshows bl.a. hos Tinderbox og SmukFest.

Faustix har også uden for musikscenen deltaget i flere TV programmer. Blandt andet har hans TV program “The Olsens” med hans familie flere sæsoner liggende på Discovery+, og Faustix deltog i 2020 i Vild Med Dans – en performance der bestemt gav Hr. og Fru. Danmark et nyt syn på den sympatiske DJ.

Koncerten foregår klokken 20.00, ved musikhuset POSTEN, Østre stationsvej 35, 5000 Odense C. 

 

Finder sted: Musikhuset Posten