Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. december 2022
Kl. 17.00 - 17.45

Foyerkoncert

Hjemmeside
Hjemmeside

Glæd dig til sang, god energi og herlig stemning, når Odense Teater og et koret BeChoired inviterer foyerkoncert den 3. december fra kl. 17.00 – 17.45.

Der er tale om det tidligere Odense Teaterkor, som blev stiftet i 1998 og siden har givet koncerter flere gange årligt i teatrets foyer. Desuden har koret medvirket i flere forestillinger på teatret, sidst i 2018 på værkstedsforestillingen ”Hændelsen”. Koret er imidlertid helt sit eget og er ikke kunstnerisk associeret med teatret. Deres repertoire spænder vidt og bredt, fra moderne pop til soul, jazz, musical og klassiske viser.

Koret er netop nu i gang med et større identitetsskifte. De har fået et helt nyt navn og har samtidig fået en ny dirigent, Jacob Bobjerg, og med ham i spidsen og nye sange i repertoiret er koret klart og veloplagt til at give endnu flere foyerkoncerter i kommende sæsoner på teatret.

Billetter koster 60 kr. og giver adgang til koncerten og en gratis drink i baren. Så tag en ledsager under armen og nyd et koldt glas, mens korets dygtige medlemmer kæler for dine øregange. Der er et begrænset antal pladser.

 

Finder sted: Odense Teater