MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

3. december 2023
Kl. 15.00 - 15.45

Foyerkoncert med koret BeChoired

FOYERKONCERT MED LOKALT KOR

Glæd dig til sang, god energi og herlig stemning når Odense Teater og koret BeChoired inviterer til foyerkoncert 3. december kl. 15.00-15.45.

Der er tale om det tidligere Odense Teaterkor, som blev stiftet i 1998, og som altså i år kan fejre 25 års jubilæum. Koret har givet koncerter flere gange årligt i teatrets foyer. Desuden har koret medvirket i flere forestillinger på teatret, sidst i 2018 på værkstedsforestillingen ”Hændelsen”. Koret er imidlertid helt sit eget, og er ikke kunstnerisk associeret med teatret.

Med et helt nyt navn og under kyndig ledelse af dirigent Jakob Bobjerg har BeChoired de seneste par år oparbejdet et stærkt, rytmisk repertoire i mange forskellige genrer. Og mon ikke også koret har et par kendte julesange oppe i ærmet denne december-søndag?

Billetter koster 60 kr. og giver adgang til koncerten samt en gratis drink i baren. Så tag en ledsager under armen og nyd et koldt glas, mens korets dygtige medlemmer kæler for dine øregange og synger dig ind i julestemningen. Der er et begrænset antal pladser.

Koncerten foregår den 3. december 2023 15.00, ved Foyerscenen, Jernbanegade 21, 5000 Odense C

 

 

Finder sted: Foyerscenen