Annonce
MigogOdense Nyt

Du får:

  1. Nyheder om og eksklusive Guider til Odense.
  2. De nyeste og hotteste tips indenfor Mad, Kultur, Shopping og Oplevelser i Odense.
  3. Eksklusive tilbud, som du får først.

Ved tilmelding til MigogOdense Nyt accepterer du samtidig vores vilkår og betingelser for nyhedbrevet.

28. oktober 2022
Kl. 20.00 - 22.00

GILLI

Hjemmeside
Hjemmeside

GILLI

Gilli har igennem de seneste år været Danmarks suverænt mest streamede artist, og han rundede som den første danske solist 1 milliard streams i juli sidste år!

Gilli besidder pt. førstepladsen på den officielle hitliste med sit andet soloalbum Carnival, der udkom den 14. januar i år. Albummet drager inspiration fra afrobeat, dancehall, baile funk, dembow og reggaeton og er produceret af Nicki Pooyandeh, T&O og Lucas Secon.

Gilli var med til at starte afrobeat-bølgen i Danmark med ”C’est La Vie”. Sidenhen har han lavet musik på tværs af genrer, hvilket manifisteres på Carnival, som er et konceptuelt album, der består af verdensomspændende musik, inspireret af Gillis mange rejser.

Det er ikke første gang, at Gilli sætter nye standarder for dansk musik. Den 29-årige urban rapper er, som nævnt ovenfor, den første danske solist der har rundet 1.000.000.000 streams alene i Danmark. Gillis publikum er trofast, hvilket også udmærker sig i 56 sange på den danske hitliste igennem årene.
Disse milepæle gør Gilli til et enestående fænomen inden for dansk musik.

Gillis multikulturelle stil demonstreres i hans genrevalg. Første gang, vi mødte artisten, var han grime-rapper, og siden da har han sat dagsordenen på de danske hitlister med sit altid fornyende udtryk.

 

Finder sted: Musikhuset Posten